Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Відбулось засідання тридцять шостої сесії Роменської міської ради
Відбулось засідання тридцять шостої сесії Роменської міської ради
Новини міста
Четвер, 25 січня 2018, 18:30      Ромни, Сумська область
На початку засідання депутати зняли з розгляду на доопрацювання такі питання проекту порядку денного:
1) щодо утворення наглядових рад на Комунальних підприємствах «Ромникомунтепло», «Ромнитеплосервіс», «Комбінат комунальних підприємств», «Житло-Експлуатація», оскільки депутати не були ознайомлені з документами, які подали кандидати у члени наглядових рад, що необхідно для проведення рейтингового голосування;
2) щодо впровадження контролю за рухом транспортних засобів комунальних підприємств, оскільки постійною комісією з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності та регуляторної політики було надане доручення автору проекту підготувати до наступного засідання міської ради відповідні матеріали, які стосуються змісту контролю, порядку його проведення тощо;
3) щодо внесення змін до Правил розміщення зовнішньої реклами. У зв’язку із визнанням технічного поверху житлового будинку по вул. Сумській, 1 таким, що знаходиться в аварійному стані, міською радою внесене до порядку денного і прийняте рішення щодо фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації по цьому об’єкту для реконструкції покрівлі.
Депутатами було знято з контролю ряд місцевих програм, дія яких закінчилась, а також прийнято Програму мобілізаційної підготовки м. Ромни та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2018-2020 роки.
Наприкінці розгляду питань Порядку денного було заслухано Інформацію про стан виконання планового завдання з призову на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2017 року. За підсумками заслуховування інформації, з метою забезпечення призову громадян у весняний період 2018 року депутати прийняли протокольне рішення рекомендувати начальнику Роменського міського відділу Головного управління Національної поліції в Сумській обл. Загамулі Ю.В. взяти під особистий контроль питання розшуку призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України; голові міської призовної комісії Тетірку І.В. взяти під особистий контроль виконання планового завдання весняного призову 2018 року по м.Ромни.
Також були прийняті ряд рішень, які стосуються земельних та майнових відносин.
http://romny.osp-ua.info
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка