Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста У Роменському ВПУ пролунав перший дзвоник
У Роменському ВПУ пролунав перший дзвоник
Новини міста
Середа, 03 вересня 2014, 21:07      Ромни, Сумська область
Першого вересня подвір’я Роменського ВПУ зібрало вчителів, учнів та їх батьків на святкову лінійку, присвячені Дню знань.

Особливим та визначальним цей день став для першокурсників, яких запросили стати частинкою великої дружньої родини Роменського училища, та які водночас ступили на незвіданий, цікавий й, іноді нелегкий шлях до пізнання, самостійного життя та реалізації себе як професійного кваліфікованого робітника. Цьогоріч ДПТНЗ «Роменське ВПУ» поповнили нові учні, які виявили бажання отримати такі спеціальності як слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник; муляр, штукатур, лицювальник-плиточник; кухар, кондитер; продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів; кравець, закрійник; монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування.

З побажанням учням цікавого плідного навчання, наполегливості, працьовитості, підкорення нових вершин знань та здійснення своїх життєвих намірів і найзаповітніших мрій, звернувся до присутніх директор ДПТНЗ «Роменське ВПУ» Павло Помаран. Найщиріші слова подяки висловив керівник педагогічному колективу, завдяки наполегливості та спільній праці якого, ДПТНЗ «Роменське ВПУ» знають не лише за межами області, а й країни.

Розділити радість педагогічного та учнівського колективу на свято завітали почесні гості: заступник Роменського міського голови Ігор Тетірко та настоятель Всіхсвятської церкви отець Димитрій Долгий, які привітали з початком нового 2014-2015 навчального року та побажали присутнім міцного здоров’я, творчого натхнення та успіхів у навчанні.

Почесні грамоти та відзнаки отримали викладачі, які щодня діляться своїм професіоналізмом з підростаючим поколінням, виховують в учнів почуття патріотизму, гуманності, активної громадської позиції.

Символічно, представники учнівського самоврядування оголосили наказ-заповідь старшокурсників першокурсникам та вручили його текст для неухильного виконання впродовж всього періоду навчання в училищі. У свою чергу, учні перших курсів пообіцяли гідно нести звання учня ДПТНЗ «Роменське ВПУ».

Традиційно, в День знань відбулося покладання квітів до пам’ятника жертвам фашизму.

Благословив учнівський та педагогічний колективи на успішний 2014-2015 навчальний рік і побажав усіляких гараздів їх сім’ям та близьким, священник-настоятель Всіхсвятської церкви Димитрій Долгий.

Чарівним голосом пролунав дзвінок, який сповістив про початок першого уроку та закликав учнів навчального закладу до кабінетів, майстерень та лабораторій, що вмить наповнилися сміхом та радісними посмішками майбутніх робітників.

Перший урок, проведений для учнів був присвячений відзначенню 23-ї річниці незалежності України. А у групах АСЕ-2 та ЕГЗ-1 був проведений перший урок на тему «Україна - єдина країна», на який завітав учасник антитерористичної операції на сході країни - Сельницин Олег Вікторович, який наголосив на важливості таких понять як рідний край, батьківщина, народ, воля, гідність, майбутня професія.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Дівчинка-гопнік
Дівчинка-гопнік