Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Роменське ВПУ підкорило VIII Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні
Роменське ВПУ підкорило VIII Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні
Новини міста
Понеділок, 01 квітня 2013, 20:05      Ромни, Сумська область
Роменське ВПУ підкорило VIII Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва та сервісу в УкраїніЗ 27 по 29 березня у Міжнародному виставковому центрі в місті Києві за рекомендації Всесвітньої асоціації Кулінарних Союзів пройшов VIII Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні.

Проводився фестиваль за такими напрямками як: АРТ-клас за номінаціями (домашнє виконання) та практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної та командної форми участі.

У фестивалі взяли участь збірні команди кухарів з різних країн світу.

Місто Ромни на Міжнародному фестивалі представляло ДПТНЗ «Роменське ВПУ» (директор – П. І. Помаран).

Так, участь у конкурсі взяла учениця групи КК-2 Роменського ВПУ - Кириченко Дар`я. Активну участь у підготовці до конкурсу взяли майстри виробничого навчання училища: Мовчан І. В., Токар В. В.,  Корогод Л. М., Конопленко І. В.

Роменське ВПУ було представлено у номінаціях: декоративні вироби з солоного тіста та традиційних хліб. Слід відмітити, що дані вироби були представлені на вищому рівні та отримали високі схвалення членів журі. Кириченко Дар`я в цікавій формі захистила свої вироби, відповівши на всі питання членів журі, розповівши технологію приготування та склад інгредієнтів своїх виробів. Особливістю нашої учасниці було і те, що вона виступала не в звичайному  професійному одязі. Одяг мав основні елементи української народного вбрання, що привертало увагу не лише учасників та журі фестивалю, а й гостей заходу. Так, одяг для учасниці був виготовлений майстернею кравців Роменського ВПУ під керівництвом майстрів виробничого навчання Помаран Т. М. та Гречаник М. І.

Вироби нашої учениці сподобалися і членам журі, і всім учасникам конкурсу.

Як результат, Кириченко Дар`я була нагороджена Дипломом І ступеня у номінації «Вироби з тіста», Дипломом ІІІ ступеня у номінації «Традиційний хліб», Дипломом за активну участь у фестивалі.

 


 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм