Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста 9-й традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Володимира Окіпного
9-й традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Володимира Окіпного
Новини міста
Вівторок, 01 березня 2011, 08:05      Ромни, Сумська область

З метою розвитку дитячо-юнацького спорту, підвищення спортивної майстерності, встановлення дружніх стосунків зі спортсменами інших областей з 24 по 27 лютого 2011 року в спортивному комплексі відбувся 9-й традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Володимира Окіпного.

Цього року в турнірі взяли участь команди з міст: Конотоп, Лохвиця, Прилуки, Суми та Ромни ( дві команди ) (всього близько 100 чол.).


На відкритті турніру зі словами привітання та побажання міцного здоров’я та успіхів у житті та спорті до учасників турніру та гостей звернулись Володимир Книга- депутат міської ради , голова Роменської міської організації політичної партії «Фронт Змін», Володимир Мельник - начальник відділу з питань фізичної культури і спорту міськвиконкому та директор Роменської ДЮСШ Ганна Василець, яка за дорученням спонсору, колишнього вихованця Роменської ДЮСШ, а нині директора приватної фірми «Каретный двор» (м.Київ) Антона Васильця вручила цінні подарунки (годинники з логотипом ювілею спортивної школи) начальнику відділу з питань фізичної культури і спорту Володимиру Мельнику, головному судді змагань Олегу Кармазіну та першому тренеру з легкої атлетики Антона Васильця - Миколі Савицькому.


В напруженій та безкомпромісний боротьбі почесне 1-е місце виборола команда ДЮСШ м.Ромни (тренер Анатолій Джур), 2-е місце посіла команда СДЮШОР «Зміна» м.Суми ( тренер Андрій Шуренков ) , 3-е місце посіла команда ДЮСШ м. Лохвиця (тренер Олександр Харченко).


На урочистому закритті турніру Володимир Книга , Володимир Мельник та депутат міської ради, член партії «Фронт Змін» Володимир Роздобудько нагородили переможців та призерів турніру грамотами, медалями, вимпелами та футбольними м’ячами .

Команді - переможцю турніру було вручено Кубок Федерації футболу Сумщини, кращі гравці турніру нагороджені цінними призами .
Кращим захисником турніру визнано Костянтина Коренєва (м.Суми), , кращим нападником Павла Шамрицького (м.Лохвиця), кращим воротарем турніру – Дмитра Нюкало ( м.Ромни) , кращим гравцем – Олексія Прокопчука ( м.Ромни).

Відділ з питань фізичної культури і спорту міськвиконкому висловлює щиру подяку за надану спонсорську допомогу в проведенні заходу Роменській міській та районній організації Політичної Партії «Фронт Змін» та директору ДЮСШ відділу освіти за надання спортивної бази для проведення турніру.

 

http://romny.osp-ua.info/?pokaz=43834

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Юні майстри
Юні майстри