Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Всім би так!
Новини міста
Середа, 09 лютого 2011, 12:59      Ромни, Сумська область

Як відомо, до ста років в умовах  нашої екології та постійних катаклізмів доживає дуже незначний відсоток населення. Ще рідше до такого солідного ювілею доживають чоловіки. Григорій Борисенко із Бобрика 20 січня відмітив свій сотий за ліком день народження.

Григорій Борисович все життя провів у селі, від фронту його врятувала хвороба – дідусь хворіє на варикозне розширення вен. Із лав радянської армії він був комісований і зарахований до запасного полку в Тулі. Після війни працював ваговиком та комірником на Біловодському бурякопункті, Лохвицькому цукровому комбінаті. Він виховав 5 дітей, 5 онуків та 10 правнуків. Зараз поважний дідусь живе сам, але за ним доглядають син Борис та онук Олександр. Він добре чує, має непоганий зір, ходить із палицею і досі має молоду душу. Якби й молодшим за нього людям мати стільки ж позитиву в думках та діях… Дуже влучно висловився лікар із сільської амбулаторії, мовляв, добре, що цей дідусь турбує їх рідше, ніж молодші за віком селяни.

З нагоди ювілею Григорія Борисенка відвідало багато поважних гостей: представники районної та сільської влади, керівники Лохвицього цукрокомбінату, сусіди. Всі вони приходили не з пустими руками: старенькому презентували теплий жилет, великий телевізор, коровай та безліч квітів. А найкращим подарунком для пана Григорія були пісні, які подарували йому жительки села. Не забули вони й про його улюблений твір – «Ой, ти, дівчино, з горіха зерня!». Спочатку це до сліз розчулило старенького, а потім він і сам проспівав народну пісню, чим викликав справжні овації всіх присутніх. Родичі розповіли, що Григорій Борисович все життя мав якесь заняття для душі, наприклад,  пасіку. Насправді, дуже тішить, коли людина попри похилий вік не втрачає оптимізм та почуття гумору, саме за це дідусеві й аплодували всі присутні. Хочеться побажати йому іще довгих років життя, аби і надалі тішив усіх своїм дзвінкоголосим співом.

 

Тетяна Івасин

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова площа
Святкова площа