Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Давайте поговоримо
Новини міста
Четвер, 23 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

Вівторкова апаратна нарада була присвячена, як завжди, розгляду нагальних питань. Зокрема, Михайло Кочерга – начальник управління міського господарства – повідомив про роботу, яка ведеться по упорядкуванню могил невідомим солдатам у нашому місті. За його словами, всі монументи знаходяться під наглядом ГУМГу, хоча деякі потребують вже капітального ремонту.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Юрій Скиба прозвітував про заходи у рамках програми «Ромни – територія повноцінного життя». Від відзначив, що хоча вже є 57 пандусів до послуг інвалідів, все одно питань благоустрою міста під потреби візочників залишається ще багато. Наприклад, інваліди скаржаться, що жоден із центральних супермаркетів («Оазис» і «Смак») не обладнаний пандусом. Юрій Михайлович пообіцяв, що навесні цю помилку почнуть виправляти. А головний лікар ЦРЛ Валентина Гунькова запропонувала дешевший варіант виходу із ситуації – запровадити для інвалідів доставку продуктів додому за телефонним замовленням. Адже якщо врахувати площу супермаркетів, то не важко зрозуміти, що інвалідному візку там практично не буде де маневрувати. А цивілізовані країни вже давно запровадили такий вид послуг для людей з обмеженими фізичними можливостями.

На завершення наради міський голова Микола Калашник повідомив, що після свята відкриття Роменської ялинки місто ледь не лишилося Діда Мороза через замах на нього одного молодика. На щастя, «святиню» повернули на місце, тож життя триває у звичному руслі

Тетяна Івасин

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святковий концерт
Святковий концерт