Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Діти як інспектори
Новини міста
Неділя, 21 листопада 2010, 21:14      Ромни, Сумська область

Спільна акція державтоінспекції та навчальних закладів міста «Діти – за безпеку руху!» проходила нещодавно у Ромнах. Водіїв зупиняли та вручали їм пам’ятки, зроблені учнями місцевих шкіл, на яких окрім яскравих малюнків були побажання від дітей власникам машин.

Зокрема, були, наприклад, такі побажання: «Посміхнись, адже життя таке прекрасне. Не відбирай його ні в кого», «Нетверезим за кермо сідати не можна, бо з такими водіями біда статись може».

Першою реакцією водіїв, котрих зупиняв інспектор групи пропаганди Євген Булавко, був легкий шок, адже «Я нічого не порушував». А коли учні 7-ої  школи разом з інспектором пояснювали їм причину зупинки, були приємно здивовані, дякували за побажання безпечного руху та щасливої дороги. При чому, 9-класники Аліна Яременко, Анастасія Хоменко, Віталіна Невожай, Олександр Губський та Максим Таран, котрі безпосередньо брали участь в акції, є учасниками команди юних інспекторів руху школи. На міських змаганнях вони посіли друге місце, тому про дорожній рух мали доволі чітке уявлення.

Тетяна Івасин

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Ромни
Ромни