Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

1 вересня у Рогинцях
Новини міста
Неділя, 05 вересня 2010, 17:52      Ромни, Сумська область

1 вересня у РогинцяхДень знань, незважаючи на похмуре небо над селом, видався радісним і святковим.  До школи прийшов 101 учень. Вперше сядуть за шкільні парти 5 першачків. А особливістю цього року є відсутність 11 класів. Ні, село в цьому не винне – такий стан по всій державі.

Директор Ігор Глазько у вітальному слові запевнив, що навчальний заклад забезпечений всім необхідним обладнанням, за що подякував зокрема спонсорам та батькам. Щодо рівня знань, то у школі є лише 2 відмінниці – учениці 5 класу.

Запросили на свято заступника голови райдержадміністрації Василь Ремінець. Він не забуває рідне село і тому радо відгукнувся на запрошення. Василь Васильович привіз такий бажаний і такий необхідний DVD-програвач. Діти і вчителі вже давно мріяли про сучасну техніку, тому подарунок зустріли оплесками.

Сільський голова Микола Демченко і заступник директора Наталія Ромащенко теж привітали школярів із початком нового навчального року. По закінченню урочистостей діти вручили педагогам квіти і розійшлися по класам ділитися спогадами про літо.

Тетяна Івасин

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг