Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Ходіть купатися без телефонів
Ходіть купатися без телефонів
Новини міста
Четвер, 29 липня 2010, 08:30      Ромни, Сумська область

Двоє 13-літніх друзів пішли на річку купатися. Поряд з ними розмістилася компанія 25-річних чоловіків. Один із них – Семен – вже відбував покарання за правопорушення, але, як це часто буває, жодних висновків для себе не зробив.

Семен помітив, що один із хлопчиків розмовляв по мобільному, а потім поклав його у барсетку. Коли власник телефону пішов купатися, подальший розвиток подій спрогнозувати легко. Семен відкрив барсетку і дуже цьому зрадів. Там лежало одразу два телефони марки Nokia. При чому, доволі нової моделі. Як згодом з’ясувалося, це товариш поклав свій телефон до барсетки друга.

Вдосталь набовтавшись у воді, хлопчики помітили, що поряд з ними вже немає компанії дорослих чоловіків. Їм це навіть сподобалося, бо сидіти у стійкому цигарковому димі їм було неприємно. Та й чути брутальну лайку теж не доставляло жодного задоволення. Тим не менш, коли власник барсетки захотів скористатися телефоном, то виявив його пропажу. Хлопці відразу зметикували, що їх мобілки могли забрати саме хтось із згаданої компанії. Вони не стали зволікати і звернулися до міліції. А правоохоронці доволі швидко встановили зв’язок між телефонами та Семеном. При чому, він навіть продати їх уже встиг. Порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 1 КК України (крадіжка).

Тетяна Івасин за матеріалами Наталії Войтенко, помічника начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Роменського МВ

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

15
15