Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Податківці викрили у Ромнах нелегальну АЗС
Податківці викрили у Ромнах нелегальну АЗС
Новини міста
Вівторок, 16 лютого 2010, 21:26      Ромни, Сумська область

Оперативники податкової міліції отримали інформацію, що на одній із автозаправних станцій м. Ромни відбувається торгівля неякісним пальним за готівку і без видачі товарних чеків.

З метою перевірки інформації податківці провели на автозаправній станції закупку пального та отримали підтвердження того, що реалізація його здійснюється незаконно, за відсутності реєстратора розрахункових операцій (касового апарату) та без будь-яких дозвільних документів, включаючи торговий патент на торгівлю нафтопродуктами.

Крім того, небезпечний об’єкт, що знаходиться поблизу житлового масиву, введений в експлуатацію без дозволу держгірпромнагляду, висновку екологів та перевірки МНС щодо відповідності об’єкту протипожежним нормам.

Не знайшли податківці в ході перевірки і будь-яких документів щодо походження пального.

У той же час оперативники почали відпрацьовувати версію щодо реалізації на АЗС пально-мастильних матеріалів, незаконно виготовлених з нафтопродуктів, які видобуваються на території Роменського району. Відповідні зразки пального направлено на експертизу.

У приміщення оператора знайдені та вилучені чорнові записи, які відображали рух ПММ. За попередніми даними підпільна заправка існувала понад 2 місяці і за цей час тіньовикам вдалось реалізувати близько 30-и тонн пального. Встановлено також, що роботу АЗС забезпечували 3 працівника, які обслуговували клієнтів та проводили відповідні профілактичні заходи.

Під час перевірки податківці вилучили заправний блок з двома розливними колонками для заправки автомобілів, залишки бензину та дизельного пального у підземних ємностях - близько 7-и тонн, – всього на суму близько 400 тис. грн.

Наразі проводяться заходи із встановлення власників нелегального бізнесу. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

 

http://100.sumy.ua

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop50
konotop50