Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Талант - це Господня іскра
Талант - це Господня іскра
Новини міста
Вівторок, 19 січня 2010, 10:24      Ромни, Сумська область

Наш Роменський край по праву може пишатися своїми інтелектуалами. І саме на святі «Талант- це Господня іскра», яке відбулося в новорічні-різдвяні свята і яке провів Центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю , ми ще раз пересвідчилися, що Ромен- це сплав обдарованої, талановитої молоді. Це ті діти, які прославляють своє рідне місто. 

 

Коли у них підтримка є надійна. 

І цією надійною підтримкою є Генеральний директор ТОВ»Роменський завод продтоварів», депутат обласної ради, щирий покровитель науки і мистецтва , що безкорисливо матеріально підтримує розвиток культури та освіти Роменщини-це Олександр Іванович Саєнко. 

 

 

Вже стало традицією: на Новий рік наша роменська, талановита молодь отримує нагороди від Олександра Івановича. Він вручає грошові премії переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Ця чуйна людина постійно підтримує обдарованих дітей, щоб вони мали можливість розвивати свої здібності. На святі отримали грошові винагороди діти Роменського району та міста. 

За сумлінне виховання талановитих, обдарованих дітей, за творчу, плідну працю меценат Роменщини подарував Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю комп’ютерну техніку.
Святкове дійство прикрасили: інструментальний ансамбль ложкарів Роменської музичної школи - керівник Маркіна Ніна Георгіївна, танцювальний колектив ЗОШ №7 «Імпульс»- керівник Нікітенко Алла Василівна, хореографічний колектив СЗОШ№1»Реверанс»- керівник Атаманов Роман Олегович , хореографічні колективи ЦПО та РТМ «Експресія»-керівник Ларіонова Наталія Олександрівна, Фантазія- керівник Васюта Олександра Володимирівна, «Краплинка»- керівник Грицай Олена Михайлівна. 

Лунали пісні у виконанні Татарінової Анни- СЗОШ №1, Адаменко Дар’ї- СЗОШ№1, Коновала Валентина- СЗОШ №1, Пелимської Євгенії ти Гончаренко Юлії- СЗОШ№9.Вперше на свято завітали маленькі дітки школи раннього творчого розвитку дитини «Барвінок» Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю привітати призерів. 

Наші слав’янські пращури говорили:»Талант-це Господня іскра». Але для того, щоб ця іскра не згасла ,потрібно багато працювати та підтримувати її. А наша талановита молодь здатна впроваджувати нові унікальні ідеї в життя та досягати відмінних результатів.


Олена Селезньова,
Культорганізатор ЦПО та РТМ

 

http://www.romny.osp-ua.info/

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода