Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Голова квартального комітету № 21 привітала ветеранів зі святом
Голова квартального комітету № 21 привітала ветеранів зі святом
Тандем-пресс
Неділя, 19 травня 2013, 21:17      Ромни, Сумська область
P5091497Вже стало традицією, щороку, вітати ветеранів Великої Вітчизняної війни і у  Процівському мікрорайоні, ініціатором якого є голова квартального комітету Данилко Віра Михайлівна.
Тож, 9 травня 2013 року в приміщенні Процівської бібліотеки голова квартального комітету № 21 зібрала ветеранів Великої Вітчизняної війни на урочистий обід, присвячений Дню Перемоги.
Осторонь не залишилася й місцева влада. Так, міський голова Калашник Микола Кирилович та керуюча справами виконкому Проценко Олена Володимирівна  у невимушеній обстановці від усіх роменчан  висловили слова великої  вдячності людям, які у грізні воєнні часи захистили свій народ від фашистської навали. Микола Кирилович зазначив, що він не перестає захоплюватися подвигами солдат, офіцерів, робітників тилу, представників партизанського руху, а тому молоде покоління повинно брати приклад, як потрібно служити своїй Вітчизні.
Мер міста підкреслив, що він завжди буде  прислухатися до порад сивочолих ветеранів, цінуватиме їх оцінки, у тому числі ті, що стосуються діяльності міської влади та його особисто.  Микола Калашник побажав героям Великої Перемоги міцного здоров’я,  уваги з боку рідних та оточуючих їх людей, а головне -  якомога довше залишатися у строю. Від себе особисто він дав завдання кожному із присутніх учасників Великої Вітчизняної війни -  у такому самому складі зустріти наступну  значущу дату для Ромнів та роменчан.
Від голови квартального комітету № 21 ветеранам  Великої Вітчизняної війни були вручені почесні грамоти. Їх нажаль, у цьому році 15. Багато хто з ветеранів не дожив до цієї важливої дати. Присутні ветерани мали змогу поділитися своїми спогадами про цю страшну  війну, поспілкуватися про наболіле з присутніми.
Захід супроводжувався піснями воєнних років, які виконував ансамбль “Любисток”, солдатською кашею та фронтовими сто грамами, які повернули сивочолих ветеранів у роки їх героїчної молодості.    Декілька пісень воєнної тематики виконав особисто і сам міський голова. Таке ставлення міської влади переконало присутніх процівчан та ветеранів, що ніхто не забутий, ніщо не забуто. І ми будемо пам’ятати про це!
Завершувалося свято урочистим покладанням квітів до пам'ятника загиблих героїв, що знаходиться у Процівському парку.
Можна з упевненістю сказати - свято пройшло на високому рівні.

Анна Марченко
 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

41
41