Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Згорівшу АТС-7 планують відновити протягом місяця
Згорівшу АТС-7 планують відновити протягом місяця
Тандем-пресс
Субота, 16 березня 2013, 06:34      Ромни, Сумська область
3 березня 2013 року, поки що з невідомих причин, сталася пожежа в приміщенні автоматичної телефонної станції АТС-7, яка знаходиться по 4-му пров. Маяковського, 1. 

Протягом години пожежники намагались загасити полум'я, на жаль, все технічне обладнання станції врятувати не вдалось. І лише завдяки їхнім оперативним діям приміщення станції не згоріло вщент.

3000 абонентів залишились без  телефонного зв'язку та інтернету (вул. Маяковського, вул. Горького,  мікрорайони Каховка, Новолозовка, Лозова, напрямок школи № 5 та інші).

Станом на 4 березня 2013 року працівникам “Укртелекому” частково вдалося відновити послуги інтернет, бо саме розподільник з інтернету після пожежі залишився “живим”.

Завдяки допомозі ТОВ “Вета” наразі встановлені нові металопластикові вікна на АТС-7. Працівники “Укртелекому” вживають оперативні заходи щодо скорішого відновлення станції. З місцем нової АТС-7 керівництво вирішилось. Воно буде знаходитись у тому ж приміщенні по 4-му пров. Маяковського, 1.

Телефонний зв'язок, а це телефонні номери, які починаються на 7-1, 7-2, 7-3 керівництво “Укртелекому” планує відновити протягом місяця. Як повідомили в “Укртелекомі” абонентська плата за телефонний зв'язок за цей період роменчанам нараховуватися не буде.

2-му спеціальному регіональному центру  швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України тимчасово, на період відновлювальних робіт, будуть надані додаткові телефонні номери для повноцінного реагування та виконання покладених завдань.

 

 

Анна Марченко

 

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

37
37