Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Віват, «Рятувальник»!
Віват, «Рятувальник»!
МНС інформує
Середа, 15 лютого 2012, 21:43      Ромни, Сумська область

Вже декілька років існує на Сумщині у 2-му Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування МНС футзальна команда «Рятувальник».

Утворена вона була з кращих рятувальників – футболістів Центру: Ігоря Салівона, Олега Дуброва, Олександра Ткача, Юрія Козаченка, Олега Лапка, Сергія Продана, Євгена Кондратенка, Олексія Калінова, Олега Сергієнка, Дмитра Чепурка, Олександра Тітаренка та Владислава Скрипки. Дебютувала новостворена команда у  відкритій першості міста Ромни з міні - футболу у сезоні 2008-2009 року і здобула там почесне 3 місце серед 20 команд-учасниць. Початок був покладений. Далі, у 2009 році, роменці взяли участь у Чемпіонаті України з міні футболу у системі МНС, де у напруженій боротьбі здобули 1 місце у зональних змаганнях (серед команд східних регіонів) та почесне 5 місце серед 35 команд з усієї України, залишивши позаду іменитих суперників - команди з Київського, Одеського, Рівненського, Дніпропетровського, Харківського, Севастопольського та інших головних територіальних управлінь МНС. Після такого доволі успішного старту роменці отримали запрошення взяти участь у відкритій першості міста Суми, причому відразу у вищій лізі.

Вже третій сезон поспіль роменці виступають по футзалу у обласному центрі, де складають достойну конкуренцію таким безумовним фаворитам, як команди Сумського держуніверситету та Банківської академії. Спонсорську допомогу роменським рятівникам надає керівник ТОВ «Агрофірма «Біловоди» Геннадій Свірський. Виступає команда «Рятувальник» і у чемпіонаті м.Ромни з міні-футболу, де лідирує у своїй підгрупі.

- Достойна фізична підготовка – це головна передумова взагалі при прийомі на службу майбутнього рятувальника, - зазначає начальник 2-го СРЦШР полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв. – Створення належних умов для подальшого фізичного розвитку персоналу, на мій погляд, одне з основних завдань керівництва центру. Для цього у нас підібрані висококласні тренери - справжні фахівці своєї справи, облаштовані дві спортивні зали для занять бойовими мистецтвами, вільною боротьбою та важкою атлетикою, майданчик для ігрових видів спорту тощо. Нам дуже приємно, коли бійці роменського спеццентру МНС здобувають нагороди на різного роду змаганнях, що свідчить про те, що ми рухаємося у вірному напрямку. Але чемпіонати для нас не являються самоціллю, головне те, що наші люди усвідомили: заняття спортом – це престиж, це здоров’я, це високі показники у роботі, це один із ефективних засобів засіб виховання  гармонійно розвинутої особистості.

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Атракціон
Атракціон