Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує На Сумщині з рейок зійшов вантажний потяг
На Сумщині з рейок зійшов вантажний потяг
МНС інформує
Понеділок, 30 січня 2012, 14:27      Ромни, Сумська область

him  28 січня о 18.55 на перегоні Скрягівка-Боромля (Південна залізниця) відбувся схід з рейок локомотива і 27 вагонів вантажного потягу, в яких транспортувалися будівельні матеріали, дизпаливо, продовольчі товари і фталевий ангідрид, що використовується у виробництві пластмас і лаків. При цьому було пошкоджено 400 метрів залізничної колії. Всього потяг складався з 43 вагонів. Жертв і постраждалих не зафіксовано. 

На місці події відразу було створено оперативний штаб з ліквідації наслідків аварії. Рух залізничного транспорту організовано за резервною схемою через станції Бахмач (Чернігівська область) і Ромодан (Полтавська область).

Фахівці 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС (м.Ромни Сумської обл.) разом зі своїми колегами з інших регіонів розгорнули на місці події 4 пункти обігріву та розпочали проведення робіт по перевантажуванню та перезатарюванню 60 тонн фталевого ангідриду. Працювали у костюмах індивідуального захисту.

Всього до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від Укрзалізниці, МНС, Міноборони, МВС залучено 432 людини, 30 одиниць техніки, 3 відновних і 1 пожежний поїзд.

DSCwedf

 

DSC_5dfgh

 

DSCsdfghjkl

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

"Наші"