Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Рятувальники МНС на Сумщині продемонстрували повну готовність протистояти надзвичайним ситуаціям
Рятувальники МНС на Сумщині продемонстрували повну готовність протистояти надзвичайним ситуаціям
МНС інформує
Вівторок, 24 січня 2012, 22:29      Ромни, Сумська область

24 січня 2012 року у 2-му Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування МНС України (м.Ромни Сумської обл.) пройшли тактико-спеціальні навчання, основним завданням яких була перевірка готовності інфраструктури 2 СРЦШР МНС до проведення XVIII Чемпіонату світу серед кінологів-рятувальників, що відбудеться 26-30 вересня 2012 року.


У навчаннях, темою яких була "Організація пошуку і порятунку потерпілих у складних умовах силами кінологічних розрахунків та ліквідація надзвичайної ситуації на хімічно-небезпечному об'єкті із залученням аварійно-рятувальної техніки», взяли участь 88 рятувальників та було задіяно 12 одиниць спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Тренування проходили в умовах, максимально наближених до реальних. За їх легендою, внаслідок порушення технологічного процесу на території казенного підприємства стався вибух з частковим руйнуванням конструкцій двоповерхової будівлі цеху. Під уламками знаходяться постраждалі. Ситуація ускладнюється пошкодженням цистерни з аміаком, яка знаходиться неподалік від будівлі зруйнованого цеху, та забрудненням території викидами аміаку.
Головними завданнями, які відпрацювали роменські рятувальники, були: пошук і порятунок постраждалих, надання їм невідкладної допомоги, евакуація в безпечні місця та направлення до медичних закладів, ліквідація надзвичайної ситуації на хімічно-небезпечному об'єкті та проведення спеціальної обробки.
У ході навчань були продемонстровані можливості Кінологічного центру 2 СРЦШР МНС, підрозділів радіаційного, хімічного та бактеріологічного захисту під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Всі учасники заходу продемонстрували свої кращі фахові навички та показали високий рівень професійної підготовки.

2-й Спеццентр МНС

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

10
10