Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Сумська область: 1 людина загинула, 1 людина госпіталізована внаслідок зіткнення вантажівки з легковим автомобілем
Сумська область: 1 людина загинула, 1 людина госпіталізована внаслідок зіткнення вантажівки з легковим автомобілем
МНС інформує
Середа, 07 грудня 2011, 09:21      Ромни, Сумська область

4 грудня о 17.10 на пульт оперативного чергового 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС надійшло повідомлення про те, що на трасі Ромни-Прилуки у районі с.Бацмани легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою.

Як з'ясувалося, 33-річна жінка на автомобілі Тoyota Camry не справилася з управлінням і виїхала на зустрічну смугу, внаслідок чого відбулося лобове зіткнення з вантажівкою MAN. Крім жінки, у легковику знаходився її 9-річний син. На місце події виїхало чергове рятувальне відділення 2 СРЦШР МНС, бійці якого за допомогою спецінструментів вирізали затиснутого водія Тoyota Camry, і передали медикам. Але жінка, яка отримала у результаті аварії не сумісні з життям травми, померла прямо у кареті швидкої допомоги. Її сина у дуже важкому стані доставлено до обласної лікарні. Обставини ДТП з'ясовують фахівці райвідділу УМВС у Сумській області, які працювали на місці аварії.

 

2-й Спеццентр МНС

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг