Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Сумська область: врятовано людину, що провела 2 доби у колодязі
Сумська область: врятовано людину, що провела 2 доби у колодязі
МНС інформує
Понеділок, 14 листопада 2011, 22:15      Ромни, Сумська область

Сумська область: врятовано людину, що провела 2 доби у колодязі13 листопада на пульт оперативного чергового 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України надійшло повідомлення від мешканця с.Левченки Роменського району Сумської області про те, що на одному із місцевих дворищ у покинутому колодці знаходиться людина.

На вказане місце виїхало чергове рятувальне відділення під керівництвом старшого лейтенанта служби цивільного захисту Романа Щербини. За допомогою спеціального альпіністського спорядження рятувальники спустилися в колодязь і дістали постраждалого, який з останніх сил тримався на руках над крижаною водою. Швидка медична допомога констатувала у чоловіка сильне переохолодження і доставила його до районної лікарні.

Вияснилося, що місцевий мешканець, громадянин Л., 1956 року народження, 11.11.2011 у сутінках повертався додому через закинуте подвір я, де давно ніхто не проживає. На біду, на шляху йому трапився колодязь (без верхніх бетонних кілець), на 18-тиметрову глибину якого і впав бідолага. Дві доби мешканець Левченків боровся за життя, намагаючись вибратися на поверхню. Дві доби розшукували його рідні, аж поки нарешті не знайшли, після чого звернулися за допомогою до МНС.

 

2-й Спеццентр МНС

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм