Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Роменські десантники відзначили своє професійне свято
Роменські десантники відзначили своє професійне свято
МНС інформує
Четвер, 04 серпня 2011, 15:04      Ромни, Сумська область

2-го серпня відзначили своє професійне свято люди, у мужності й сміливості яких ніхто не може сумніватися, бо ж вони - еліта Збройних сил, вони – десантники. У нашому місті у святкових заходах (на такому рівні проводилися втретє) взяли участь безпосередньо хлопці, що проходили у різні часи службу у повітряно-десантних військах, міська влада, а також громадськість Роменщини.

Урочистості пройшли за підтримки 2 СРЦШР, спілки воїнів-афганців, зі справжнім бронетранспортером та БРДМом, з концертними виступами кращих виконавців та художніх колективів міста, показовими виступами секцій бойового мистецтва. В цей урочистий день була відкрита 2-га черга пам’ятника воїнам, що виконували свій інтернаціональний обов’язок у горах Афганістану. По-різному склалася доля у бувших десантників, хтось із них освоїв більш мирні професії, хтось розпочав власну справу, а хтось і понині продовжує служити Батьківщині у різних структурах. Одна із них – Міністерство надзвичайних ситуацій. Чимало хлопців-десантників змінили свої «тільники» на рятувальне спорядження і продовжують нести службу у 2-у Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування, це Петренко Володимир, Надточий В’ячеслав, Калуга Сергій, Хоруженко Андрій, Шебедя Владислав. У їхніх лавах і начальник центру Сергій Біляєв.

- Для нас дуже важливо не втратити ту іскорку, той зв'язок поколінь, що завжди був притаманний нашому народу, - зазначив очільник 2СРЦШР. – Сьогодні святковий день для десантників різних поколінь, але всіх нас об’єднує одне: любов до свого рідного краю, готовність захистити його у будь-який час. І ми, старше покоління, несемо повну відповідальність за нинішніх школярів, що прийдуть на зміну нам вже через  десять років. Адже те, якими вони будуть, якими цінностями будуть керуватися на своєму життєвому шляху – залежить від нас з вами.

 

2-й Спеццентр МНС

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop54
konotop54