Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Це цікаво Гороскоп 2018
Гороскоп 2018
Це цікаво.
Вівторок, 23 січня 2018, 16:54      Ромни, Сумська область
Гороскоп на 2018 рік помітно відрізняється від попереднього року. Якщо в році, що минає головними трендами були несподіванка і непередбачуваність подій, то зараз на перший план виходять цілеспрямованість і невідступність. На ділі це означає, що у кожного з нас в цей період зірки гороскопу посилюватимуть такі якості, як силу волі, наполегливість у досягненні мети, енергійність і твердість.

ОВНИ
Для Овнів перша половина року стане катастрофічною. У них можуть виникати складнощі. Краще не брати в борг і не давати в борг: ймовірне виникнення критичних ситуацій, пов'язаних з чужими грошима. Високий ризик всякого роду наїздів податківців, різних складних, аж до критичних, ситуацій. Життя для Овнів трансформується несподіваним чином. Тому перша половина року для них несприятлива. А от у другому півріччі можливі, нарешті, хороші зрушення, успішне перетворення ситуації.
Сприятливі далекі поїздки, еміграція, здобуття вищої освіти. Тому Овнам краще робити ставку на другу половину року. Найбільш вдалі для них часи почнуться з жовтня. Жовтень, листопад і грудень - прекрасний час для представників цього знаку зодіаку.
ТЕЛЬЦІ
У Тельців в першій половині року можуть утворюватися сприятливі союзи. Це дуже хороший час, щоб одружитися, виходити заміж. Але разом з тим в цей період як ніколи високий ризик, що на Тельців будуть подавати в суд. Також можливі складні ситуації з друзями, несподіваний розрив відносин. Так що загальна ситуація буде досить складною. У другій половині року, навпаки, Тельцям можна ризикувати, робити життєві ставки. Їх очікують фінансово успішні ситуації - аж до появи нового великого джерела доходів. І лише в листопаді-грудні Тельцям слід проявити підвищену обережність: цей період небезпечний в плані ДТП і травматизму.
БЛИЗНЮКИ
У Близнюків намічаються дуже великі зміни в плані роботи, в заняттях - особливо в першій половині року. Дуже добре міняти роботу, сферу діяльності, переходити на інші форми заробітку, знаходити якісь нові варіанти. Але разом з тим в першій половині року у них може бути ослаблене здоров'я. У другій половині року дуже ймовірне виникнення певних протистоянь. Можуть бути труднощі з підписанням важливих паперів, укладенням серйозних домовленостей. У цей період краще не відкривати новий бізнес. Проте друге півріччя може стати вдалим в любовному плані. Високі шанси знайти свого обранця або обраницю. З вересня по грудень минає оптимальний період для укладення шлюбу. Тим, хто давно живе в цивільному шлюбі, саме час узаконити свої стосунки, йти під вінець.
РАКИ
Найбільшими щасливчиками в цьому році будуть люди, народжені під зодіакальним знаком Рак. Їм щастить у коханні - особливо до осені. Везіння буде супроводжувати їх в якихось нових справах і починаннях. Висока ймовірність зірвати куш, у них буде виходити ставити на правильну конячку - і вона виграє. Гарні вкладення в, здавалося б, авантюрні заходи. Раки взагалі-то - перестраховики по життю, але в цьому році їм слід ризикувати. Сприятливий рік для народження дітей. Малюки, народжені у Раків цього року, можуть озолотити батьків - оскільки вони можуть бути воістину геніальними. Так що розширювати сім'ю, народжувати дітей для Раків цього року - дійсно вдалий час. Їм ні в якому разі не можна робити аборт, так вони ризикують ліквідувати своє щастя в житті. Також у Раків дуже вдалі далекі поїздки, подорожі. Дуже добре в цьому році побувати на якихось екзотичних островах, але в кінці року потрібно поберегти своє здоров'я: ситуації, що виникають з серпня по вересень, можуть підірвати внутрішнє здоров'я представників цього знака зодіаку. Можливі складності в професійному плані. Так що в кінці року, восени і взимку, краще не робити різких рухів в плані роботи або діяльності - інакше можна собі нашкодити.
ЛЕВИ
У Левів очікується досить-таки складна перша половина року. Доведеться вирішувати дуже багато домашніх сімейних проблем, долати труднощі в сім'ї. Левів в першій половині року можуть звільняти з керівних посад. Високий ризик, що вони здійснять несподівані помилки, які приведуть до труднощів в кар'єрі. Разом з тим в першому півріччі сприятливі покупка нерухомості, інвестиції в землю, облаштування ділянки, придбання дачі - словом, настав час обзавестися господарством. У другій половині року Левам після складнощів першого півріччя нарешті почне везти. Дуже хорошими і вдалими можуть бути вкладення, Леви можуть ризикувати. У них може різко поліпшитися фінансовий добробут. Добре відкривати нові підприємства. У другій половині року цей знак зодіаку може очікувати великий успіх.
ДІВИ
У Дів перша половина року прекрасна в плані поїздок-пригод, знаходження нових контактів, зв'язків. Сприятливий період для еміграції, зміни якихось ситуацій в плані роботи, діяльності. Гарні шанси знайти себе десь за кордоном. Вдалий період також для здобуття другого, третього диплома. Дівам як нікому іншому зірки сприяють в покупці автомобіля - це придбання може стати дуже вдалим на роки вперед. Особливо якщо це буде якась економічна покупка або електромобіль. У другій половині року можливі складні ситуації, особливо восени та взимку. Діви можуть втратити посади, зазнавати труднощів у спілкуванні з начальством, вступати в конфронтації. Високий ризик підстав і, як наслідок, звільнення. У цей період краще присвятити себе дому і сім'ї, утриматися від побудови глобальних комерційних або професійних планів. У другій половині року Дівам краще трохи зменшити оберти і сильно не ризикувати.
ТЕРЕЗИ
Перша половина року для Терезів прекрасна в плані фінансів, вкладень, знаходження нових джерел доходів, інвестицій. Терезам більше інших знаків зодіаку в першій половині 2018 року буде везти в грошових питаннях. Можливий справжній прорив, зокрема в переговорах про фінанси з іноземцями. Друга половина року сприяє поїздкам, пригодам, далеким мандрам. В цілому у Терезів більш-менш позитивний рік, вони можуть знаходити нових друзів, соратників. Дуже добре в цей час знайомитися, закохуватися. У другій половині року високі шанси знайти сенс свого життя, серйозні відносини, вступити в шлюб.
СКОРПІОНИ
Дуже фартовим знаком зодіаку в наступному році стане Скорпіон. Представникам цього знака буде шалено везти в першій половині року - вони повинні вкладати гроші в нові ідеї. Несподівано це може давати їм великий сплеск енергії, емоцій. Це буде бурхливий рік, більш сприятливий для початку чогось абсолютно нового. Час зруйнувати вщент старе життя і почати все з чистого аркуша, повністю трансформуючи своє існування. І тоді друга половина року принесе удачу в фінансах. З'явиться багато різних джерел доходу. Але якщо в цілому Скорпіонів чекає сприятливий рік, в середині року їм слід поберегти своє здоров'я. Високий ризик всякого роду нещасних випадків і ДТП, особливо в далеких поїздках.
СТРІЛЬЦІ
Перша половина року для Стрільців вкрай негативна. Висока небезпека підстав, складних ситуацій. Символ нещастя Сатурн нарешті залишає сузір'я Стрільця і йде в Козеріг, але тим не менше перша половина року для цього знака зодіаку може бути важким. Таємні вороги можуть будувати підступи. Висока ймовірність підстав, пліток, складних ситуацій. Але в другій половині року Стрільці все-таки виходять в переможці. Вони можуть організовувати нові підприємства, починати справи, перед ними відкриваються нові можливості. Для Стрільців 2018 й - взагалі рік нового напряму, коли вони можуть досягати висот як в кар'єрі, так і в політиці. Їх чекає велике майбутнє. Особливо Стрільців-політиків в Україні. Зірковий час для них може наступити вже в середині наступного року. Незважаючи на те, що в першому півріччі їх може ламати доля. Крім того, у другій половині року хороші досягнення можуть бути у них і в сімейних відносинах. Вдалими будуть в цей період операції з нерухомістю (зокрема, покупка житла). Це буде рік, коли у них можуть здійснюватися наймасштабніші задуми. Рік хороший також для міжнародних відносин, поїздок за кордон - особливо в першому півріччі, зокрема для здобуття вищої освіти.
КОЗЕРОГИ
У Козерогів в першій половині року можуть з'явитися впливові покровителі, друзі. Їм випаде шанс повністю переформатувати свою роботу. Представників цього знаку зодіаку чекає успіх в реформаторстві, в нових взаємовідносинах. Козерогам потрібно перетворити своє життя в першій половині року - інакше в другому півріччі їх чекають труднощі, перешкоди і невдачі. Сатурн остаточно і безповоротно входить в сузір'я Козерога в другій половині року. Це може спровокувати всілякі складності. Аж до потрапляння в лікарню або впадання в депресію. Як ніякий інший знак, Козеріг у наступаючому році схильний переломів. Повороти долі можуть бути нелегкими, так що потрібно подбати про своє здоров'я. Ну і залишатися напоготові в питаннях кар'єри: у другій половині року Козерогів можуть підсиджувати на роботі, ситуація може загостритися аж до звільнення.
ВОДОЛІЇ
Перша половина 2018 го для Водоліїв буде складною. Їм доведеться долати труднощі і перешкоди. Можлива конфронтація з начальством, виникнення різного роду протистоянь. І навпаки - в другій половині року їм буде супроводжувати удача в дружбі, в нових починаннях. Водолії можуть знаходити себе за кордоном, аж до еміграції, взаємовідносинах з іншими культурами, країнами. Дуже добре кудись подорожувати, знаходити нові спільноти. Зірки рекомендують записатися в якийсь гурток по саморозвитку, почати відвідувати різного роду тренінги та взагалі вести більш насичене соціальне життя. 2018 й - рік повної трансформації для Водоліїв. Рік нових великих можливостей. Особливо це стосується кар'єри, діяльності та досягнення цілей.
РИБИ
Перша половина року для Риб - дуже щаслива. Особливо це стосується далеких поїздок, подорожей, освіти. В їх життя може прийти любов, так як рік сприятливий для зустрічі зі своїм коханим або коханою. Високі шанси знайти другу половинку за кордоном. Так що для Риб, які хотіли зав'язати стосунки з іноземцями, рік буде вкрай вдалим.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Випадкове фото

50
50