Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Собачі перемоги
Собачі перемоги
Вісті Роменщини
Понеділок, 29 вересня 2014, 20:01      Ромни, Сумська область
Кажуть, що собака - друг людини, та багато власників чотирилапих називають їх повноправними членами сім’ї. З-поміж безлічі порід кожен може обрати собі ту, яка задовольнить саме його смаки. Наприклад, родинам із дітьми підійдуть лабрадори, пуделі. Тер’єри - ідеальний вибір для енергійних людей. Далматинці ж, чау-чау, хаскі, маламути мають незалежний та норовливий характер. Кокер-спаніель, мопс, пекінес або шпіц вважаються гарними компаньйонами для людей похилого віку. Розумом і працездатністю відзначаються німецькі вівчарки, відданістю й безстрашністю - добермани. На відміну від людей песики не здатні на підлість чи зраду.

Нещодавно 25 учасників демонстрували свої переваги в національній сертифікатній виставці собак, що пройшла на території спорткомплексу ім. В. Окіпного.

Керівник міського клубу собаківництва «Друг» Світлана Гобова розповіла про кумедні конкурси для псів та їх власників. Наприклад, вигадати костюм із запропонованих елементів і встигнути за хвилину вдягти його на свого улюбленця або наввипередки пробігти з сирим яйцем в одній руці й повідком в іншій. На змагання запросили любителів чотирилапих із Сум, Прилук, Шостки, Конотопа.

Глядачам виставки продемонстрували дресуру добермана на слухняність. Володимир Масюк займається з собакою у вільний від основної роботи час, адже це приносить йому задоволення. Головним же заходом стало визначення кращих тварин у різних категоріях. Серед цуценят першою виявилась американська акіта (власниця Вікторія Проскуріна), з-поміж юніорів переміг лабрадор-ретривер (Яків Зубан), серед дорослих собак самоїд із Сум виборов «золото». Відповідність тварин стандартам визначала суддя-експерт міжнародної категорії Алла Романчук (Прилуки).

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка