Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Весь колектив - як єдиний організм
Весь колектив - як єдиний організм
Вісті Роменщини
Неділя, 21 вересня 2014, 21:57      Ромни, Сумська область
Гуманізм професії рятувальника не потребує доведення. Саме від цих людей часто залежать кількість збережених життів та число катастроф, котрих вдалося уникнути. Ці люди не мають вихідних. Є лише наказ, який потрібно виконувати негайно.

З нагоди професійного свята цьогоріч не проводили жодних гучних заходів. Саме на цьому наголосив начальник Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв.

Того дня приїхав у Ромни народний депутат Володимир Шульга. Він разом із керівництвом міста, району та рятувального підрозділу оглянув сучасну техніку. Сергій Васильович запросив водолазів області для проходження тренувань на базі Роменського центру, де є унікальна барокамера. Між іншим, решта міст Сумщини такого обладнання не мають.

Під час заходів Володимир Петрович вручив грамоти рятувальникам, які повернулися зі сходу України, де виконували відновлювальні роботи. Також вітання й нагороди наші хіміки, піротехніки, водолази, кінологи отримали від міського голови Сергія Салатуна, очільника РДА Валерія Білохи, голови районної ради Віктора Переварухи, начальника відділення «Укргазбанку» Людмили Колєснік.

Сергій Біляєв теж вітав своїх колег та підлеглих. Кожному він дякував за сумлінне виконання обов’язків, мужність і героїзм, проявлені зокрема в Донецькій та Луганській областях. Нагадаю, більше місяця спеціалісти Роменського центру швидкого реагування працювали в зоні АТО, відновлюючи зруйновані терористами житлові споруди та об’єкти інфраструктури. Ряду фахівців присвоїли чергові спеціальні звання. Керівник дружного колективу, вручаючи «зірочки», про кожного говорив теплі слова. Очевидно, для нього вони не лише підлеглі, а й вірні товариші. Також Сергій Васильович побажав, аби швидше запанував мир на Донбасі. Історія розсудить і дасть оцінку діям кожного.

- Я пишаюся вами, - сказав начальник МЦШР. - Ви - взірці нації. Там, на сході, серед руїн і горя людей ви достойно пройшли випробування. Кожен із вас гідний високого звання рятувальника.

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка