Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

За проїзд – 2,50
Вісті Роменщини
Вівторок, 29 липня 2014, 21:22      Ромни, Сумська область
Як влучно відмітив на засіданні виконкому приватний підприємець Олександр Коробка, Ромни орієнтовані на розвиток мережі таксі, а не громадського транспорту. Дійсно, кількість служб перевезення (які іноді їздять без «шашечок» – авт.) зростає. А от автобусів більше не стає. Хоча далеко не кожен може собі дозволити пересуватися на таксі. Не всі віддалені куточки міста охоплені автобусним сполученням. Навіть деякі таксисти, дізнавшись, куди треба везти клієнта, висловлюють невдоволення, мовляв, машину «вбивати» на ямах вони не бажають. От і виходить, що з пункту А в пункт Б іноді добираєшся на «своїх двох». Головне, щоб ці «дві» та погода не підвели.

– Тарифи останній раз затверджували в 2011 році. З того часу подорожчали всі складові, інфляція «з’їла» частину доходу, – зазначила заступник міського голови з питань економіки Тетяна Головко. – Перевізники запропонували підвищити ціну вдвічі, але управління економічного розвитку міськвиконкому визнало їх завищеними. Й на розгляд членів виконавчого комітету винесли економічно обґрунтовані тарифи.

Тож по-новому за проїзд доведеться платити 2,50 грн, а пільговикам – гривню. Також наголошувалося на необхідності продовження курсування автобусів принаймні до 21-ї години. Цю норму пропишуть у нових договорах із перевізниками. Йшлося й про необхідність дотримання графіку руху громадського транспорту – наразі він не завжди виконується.

Варвара ОНІЩЕНКО.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop33
konotop33