Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Ромни прощалися з епохою Щербакова
Ромни прощалися з епохою Щербакова
Вісті Роменщини
Понеділок, 26 листопада 2012, 22:21      Ромни, Сумська область
Сотні роменців прийшли провести в останню путь почесного громадянина міста, колишнього директора заводу АТС Веніаміна Семеновича Щербакова. 

Громада прощалася не просто з видатною людиною, а з цілою епохою, яку втілювала його постать. З іменем Веніаміна Семеновича пов’язана найвидатніша доба радянського періоду в нашому місті, коли на повну потужність працювало очолюване ним підприємство, розвиваючи інфраструктуру Ромен. Зокрема, зводилися будівлі соціального призначення, житло.

Після заупокійної літургії, що відбулася у Вознесенській церкві, близькі, друзі та багато інших, хто знав Веніаміна Щербакова, хресним ходом пройшли центральними вулицями Ромен. Коли наближалася жалобна процесія, люди та автомобілі спинялися, щоб востаннє вшанувати пам’ять людини, епохи.

Траурний мітинг відбувся на центральній площі міста. Про заслуги видатної особистості, керівника, порядної людини та патріота мовили ті, хто працював із ним поряд, переймав його досвід, – заступник міського голови Олена Проценко, начальник цеху телекомунікаційних послуг № 13 Володимир Галунко, найближчий соратник Григорій Тищенко, а також колишня працівниця заводу АТС, автор-виконавиця Любов Усова, яка присвятила жалобній даті вірш.

Поховали Веніаміна Щербакова на центральному кладовищі Ромен.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

47
47