Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини ТУРБУЄТЬСЯ ІНВЕСТОР ПРО СЕЛО
ТУРБУЄТЬСЯ ІНВЕСТОР ПРО СЕЛО
Вісті Роменщини
Неділя, 11 листопада 2012, 20:11      Ромни, Сумська область

Село Гудими мало чим відрізняється від інших населених пунктів району. Але мені воно близьке й рідне. Бо тут народилася, виросла. Тож хотілося б, щоб воно жило, роз­квітало, вулицями бігали маленькі діти. І, бачу, мої мрії і всіх селян почали збуватися: на наші землі прийшов інвестор в особі ТОВ "Ромни-Інвест".

Його керівник  І.М. Жолоб дбає не тільки про економіку сільгосппідприємства, а й про соціальний розвиток села. Для прикладу, він виділив кошти на ремонт покрівлі дитячого садка, приділив увагу і школі: подарував ноутбук, замінив старі вікна на пластикові, виділив кошти на оздоровлення дітей. Взимку вчасно розчищає дороги від снігу, а влітку підсобляє технікою в наведенні порядку в парку, на вулицях. Допомагає також у проведенні свят, інших урочистостей. Одним словом, Ігор Миколайович керується принципом: робітники сільгосппідприємства, їхні діти мають жити та відпочивати в належних умовах.

Дбає Ігор Миколайович також про створення нових робочих місць. У селі планується будівництво зерносушильного комплексу, де працюватиме молодь. Селяни мають і матеріальну підтримку. Восени власники земельних паїв отримують дивіденди у вигляді зерна, інших продуктів. За бажанням видається грошовий еквівалент. Побільше було б на землі таких господарів, як Ігор Миколайович, тоді б села почали відроджуватися. Як і Гудими.

Висловлюємо І.М. Жолобу подяку за тепле людське ставлення до жителів нашого населеного пункту, бажаємо йому успіхів у господарській діяльності та на ниві меценатства.

Наталія ШЕВЧЕНКО,

жителька села.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода