Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Нові комп’ютери в новий кабінет
Нові комп’ютери в новий кабінет
Вісті Роменщини
Неділя, 11 листопада 2012, 20:06      Ромни, Сумська область

Якісну, широкопланову та міцну освіту можна отримати лише в школі, де працює досвідчений, орієнтований на професійність колектив, є добра матеріально-технічна база. Саме таким вимогам відповідає Анастасівська загальноосвітня школа, директором якої ось уже близько 20 років трудиться депутат ра­йон­ної ради Л.М. Баскакова.

Нині навчальний заклад перебуває в «риштуваннях», проводяться ремонтні та оздоблювальні роботи. Буде замінено 20 вікон, двері, обладнано комп’ютерний клас. До школи нещодавно завітав голова Роменської РДА В.П. Сєрік, поспілкувався з вчителями, учнями, поцікавився життям закладу і вручив вісім комп’ютерів.

– Хто сам береться за роботу, тому хочеться й допомагати, – наголосив Віктор Петрович. – Ваша школа і так у районі числиться серед передових, а ви ще й далі покращуєте будівлю, кімнати. Комп’­ютерний клас, який ви від­криєте в школі, сприятиме кращому засвоюванню шкіль­них програм, творчому зростанню школярів. У нас дуже талановиті діти, у них золоті руки. Ми зобов’язані дати їм най­краще.

– А ми й так не пасемо задніх, – поспішила похвалитися директор школи. – торік усі випускники 11 класу вступили у вищі навчальні заклади. Вже маємо один комп’ютерний клас, обладнуємо кабі­нет сучасних інформаційних технологій. Приємно, що виконується Програма Президента України В.Ф. Януковича «Україна для людей» і, зокрема, про покращення освіти в загальноосвітніх школах.

Микола ГНАТЕНКО.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг