Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Зелене світло інвестору і виробнику
Зелене світло інвестору і виробнику
Вісті Роменщини
Четвер, 21 червня 2012, 21:40      Ромни, Сумська область
Під час виїзної наради, яку голова облдержадміністрації Юрій Чмирь проводив у Ромнах на початку квітня, депутат обласної ради, засновник ТОВ "Техно-Маш-Сервіс" Іван Телющенко звернувся з проханням посприяти в усуненні перепон у процесі викупу одного з приміщень збанкрутілого заводу АТС для розширення виробництва. Очільник Сумщини пообіцяв допомогти у вирішенні проблеми, а також відвідати підприємство. Днями, повертаючись зі столиці, Юрій Чмирь дотримав слова і завітав на "ТМС".  

Щоб остаточно розставити всі крапки над "і" в цьому питанні, участь у зустрічі з головою ОДА взяли не лише керівництво міста і району та депутат облради і директор підприємства, а й представники всіх причетних служб і, зрозуміло, керуючий санацією заводу-банкрута.

Ознайомившись із виробничим процесом, Юрій Павлович запросив усіх до діалогу, поцікавившись, які нині існують перепони на шляху розширення "Техно-Маш-Сервісу"?

З боку міської влади ніколи не виникало спротиву в питанні розширення "ТМС", навпаки - є зацікавленість у залученні інвестицій та розвитку виробництва. Головне, наголосив міський голова Микола Калашник, щоб гасилися величезні борги "АТСу" перед бюджетом, Пенсійним фондом та ін. Керуючий санацією Юрій Ховрін запевнив, що готовий продати потрібне "темеесівцям" приміщення, чекає лише заяви. Як пояснив Іван Телющенко, рані­ше їм пропонували придбати весь комплекс, "мов кота в міш­ку", хоча підприємство претендує лише на шостий корпус. Озвучені санатором умови його влаштовують, документи будуть подані відразу після зустрічі.

- Тож питання успішно вирі­шено, - констатував Юрій Чмирь. - Вже завтра розпочнеться відповідна процедура, і підприємство успішно розвиватиметься та нарощуватиме обсяги, створюватиме нові робочі місця. А це і є виконання поставлених Президентом України завдань: забезпечення людей роботою та достойною заробітною платою. Ромни в цьому напрямку демонструють непоганий результат. Планується розширення виробництва не лише на "ТМС", а й в об'єднанні "Ромни-кондитер". А реакція на дії деяких чиновників, котрі ставлять палиці в колеса і заважають, завжди буде жорсткою. За такими підприємствами майбутнє, адже їх продукція за якістю на рівних конкурує з кращими світовими зразками, а коштує значно дешевше і, що дуже важливо, це розробка місцевих конструкторів, наш інтелектуальний продукт. Одним словом, успішний приклад, як потрібно працювати в Україні.

Павло КЛЮЧНИК.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка