Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини КРАЩИЙ ПРОДАВЕЦЬ
КРАЩИЙ ПРОДАВЕЦЬ
Вісті Роменщини
Понеділок, 27 лютого 2012, 19:17      Ромни, Сумська область
Учениця Роменського вищого професійного училища Галина Хом'якова перемогла у ІІ етапі всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області з професії "Продавець продовольчих товарів.  

У конкурсі, що проходив на базі Недригайлівського вищого професійного училища, взяли участь 12 майбутніх працівників торгівлі. Вони представили членам журі мультимедійні презентації "Я і мій навчальний заклад", продемонстрували знання з професійно-теоретичної підготовки, взяли участь у конкурсі "Перевір увагу та пам'ять".

Голова журі, комерційний директор ДП "Сумикоопторг" Валентина Слюсар відзначила високий рівень підготовки майбутніх продавців та наголосила, що студенти готові до роботи.

Галина Хом'якова візьме участь у всеукраїнському конкурсі фахової майстерності, що проходитиме на базі Державного професійно-технічного навчального закладу "Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харків".

- З розвитком суспільства вимоги до працівника торгівлі стрімко зростають. Тому, аби бути успішними, студенти мають удосконалювати свої знання, зокрема, правильно надавати інформацію про товар, вміти користуватися сучасними обліковими засобами та легко налагоджувати контакт із покупцями, - наголосив перший заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Козолуп.

Северин НАДОЛЬКО
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009