Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Спорт
Вісті Роменщини
Четвер, 08 грудня 2011, 22:18      Ромни, Сумська область

Джиу-джитсу
На кубку України з джиу-джитсу, що пройшов у Одесі, вдало виступили вихованці Роменського міського дитячого клубу самозахисту “Оплот”. Учениця ЗОШ № 4 Аліна Крупська посіла перше місце в своїй ваговій категорії за версією рандорі (вільна боротьба). Серед юнаків бронзовим призером змагань у версії ірігімі-дзю (повноконтактні поєдинки) став учень ЗОШ № 11 Андрій Білоха.

Вітаємо юних спортсменів, бажаємо їм міцного здоров’я та нових спортивних звершень.

Ярослав ДЕМИЧ,

головний тренер.

 

Футбол

Дуже приємно, що з 2004 року змагання з футзалу на першість управління освіти і науки Сумської ОДА серед дитячо-юнацьких спортшкіл проводяться саме в нашому місті. Цього разу на турнірі зустрілися дев’ять команд спортсменів 1998-1999 р. н. із Ромен, Конотопа, Бурині, Недригайлова, Липової Долини, Охтирського району та Краснопілля. Їх привітав заступник міського голови Володимир Дудко.

До цього збірні Роменської ДЮСШ п’ять разів оволодівали перехідним кубком. Але тепер він дістався конотопцям. Вітаємо їх з перемогою, але сподіваємося, що наступного року спільними зусиллями наших тренерів і учнів обов’язково повернемо спортивний трофей у наше місто.

Ганна ВАСИЛЕЦЬ,

директор ДЮСШ відділу освіти міськвиконкому.

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop64
konotop64