Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Вода зникає вночі
Вода зникає вночі
Вісті Роменщини
Понеділок, 31 жовтня 2011, 22:50      Ромни, Сумська область

Вода зникає вночіМало хто відкриває водопровідний кран з 1.00 до 4.00 год. Але роменці, яким довелося це робити протягом останніх двох тижнів, пересвідчилися, що в цей час із крана не вицідити й краплі. Причини такого неподобства розкрив телефоном керівник ДП "Сток-сервіс" ПП "Еліпс" Віктор КОРЧАКА

 

- Вийшли з ладу три з чотирьох глибинних насосів, що подають воду в місто. Не ви­стачало потужності для вчасного наповнення резервуару чистої води. Саме тому довелося обмежити водопостачання вночі.

Питання розглядалося 26 жовтня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням секретаря міської ради М.С. Цецюра. Вирішено подати на розгляд сесії міської ради пропозицію про виділення 31600 грн. для придбання нового обладнання, - поінформував він.

Як стало відомо, два нових насоси вже встановлено на договірних засадах. Найближча сесія міської ради - 28 жовтня. У разі виділення необхідних коштів уже наступного дня, запевняють комунальники, можна повернутися до звичного режиму водопостачання.

Дізнався

Денис МЯГКОВИЧ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

10
10