Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Зарплата – на контролі
Зарплата – на контролі
Вісті Роменщини
Субота, 09 липня 2011, 20:48      Ромни, Сумська область

Питання зайнятості населення та визначення рівня життя громадян завжди актуальні. Сьогодні, на жаль, існують не лише такі поняття, як фактична та виплачена заробітна плата, а й випадки несвоєчасності її виплати.

Органами місцевого самоврядування питання ви­плати заробітної плати тримається на особливому контро­лі. Станом на 1 червня заборгованість з її виплати по місту склала 388,8 тис. грн., у т. ч. у ВАТ „Роменський завод АТС” – 183,8 тис. грн., Роменській філії ВАТ „Харків­шляхбуд” ДБУ-29 – 205 тис. грн.

До правопорушників застосовуються всі заходи впливу. Активно діє тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пен­сій, стипендій та інших соці­аль­них виплат за участю контролюючих та правоохоронних органів. Зокрема, питання погашення заборгованості з ви­плати зарплати на вищевказаних підприємствах розглянуто 15 червня. В роботі комісії брали участь представники прокуратури, державної податкової інспекції, управління ПФУ в м. Ромни, УПСЗН, управління економіч­ного розвитку міськ­виконкому. На засіданні заслухано керуючого санацією ВАТ „Роменський завод АТС” Ю.А. Ховріна та директора Роменської філії ВАТ „Харківшляхбуд” ДБУ-29 В.П. Любченка. Члени комісії проаналізували стан справ, причини виникнення проблем із погашенням заборгованості. За результатами обговорення підготовлені пропозиції щодо шляхів їх вирішення. Робота, спрямована на погашення заборгованості з виплати заробіт­ної плати, триває.

Анастасія ГОЛОВКО,

головний спеціаліст УПСЗН міськвиконкому
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop71
konotop71