Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Про борги і здоров’я
Про борги і здоров’я
Вісті Роменщини
Понеділок, 07 лютого 2011, 22:43      Ромни, Сумська область

Відкриваючи апаратну нараду, міський голова М.К. Калашник коротко поінформував про зустріч голови Сумської обласної державної адміністрації Ю.П. Чмиря з апаратом виконавчого комітету Роменської міської ради, що пройшла напередодні.

Згідно з порядком денним заступник міського голови В.Г. Дудко проаналізував профілактичні заходи із запобігання вірусному гепатиту А в місті. Зокрема, він відзначив, що всі працівники харчоблоків освітньо-виховних закладів щеплені проти вірусу, однак цього не зробили для робітників, які обслуговують водозабірні споруди. Характерні недоліки виявлено і на ринках міста, адміністрації яких санепідемслужба попередила ще у 2005 році.

Заступник міського голови О.Ф. Яковенко, начальник управління ПФУ в м. Ромни А.Г. Біленко доповіли про стан погашення заборгованості з виплат заро­бітної плати та внесків до Пен­сійного фонду України. Так, залишається проблемою борг колишнього ВАТ «Роменський завод АТС». Незабаром комітет кредиторів розгляне можливість продажу його майна як цілісного майнового комплексу з урахуванням ліквідації гальванічних відходів. Внаслідок планується погасити заборгованість до 1 червня ц. р.

Торік 47 керівників підпри­ємств-боржників було заслухано на засіданнях тимчасової про­фільної комісії. Деякі зустрічі пройшли на базі Роменської міжрайонної прокуратури. З’ясовано причини утворення заборгованості, вжито заходи щодо її погашення. Станом на 1.01.2011 р., порівняно з 1.06.2010 р., вона зменшилася на 85,5%. Заборгованості з виплат зарплат на економічно активних підприємствах немає. До боржників ПФУ застосовуються адмінштрафи, фінансові санкції, ініціюється порушення кримінальних справ та ін.

Начальник служби у справах дітей міськвиконкому Н.В. Панченко окреслила основні напрямки роботи із запобігання бездоглядності неповнолітніх, зосере­дженої на проведенні рейдів розважальними закладами, а також багато- та малолюдними місцями.

З повідомлень керівників установ та організацій стало відомо про зростання простудних захворювань на 30%, що відпо­відає міжсезонному рівню й дозволяє проводити профілактичні щеплення, зокрема проти грипу. Зафіксовано нові крадіжки люків, причому правоохоронці обґрунтовано припускають, що злодії не здають їх на металобрухт, а реалізують для будівництва індивідуальних каналізаційних колодязів.

З усіх піднятих питань міський голова дав чіткі розпорядження.

Юрій ПРОКОПЕНКО
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop21
konotop21