Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Замело переходи
Замело переходи
Вісті Роменщини
Четвер, 27 січня 2011, 23:32      Ромни, Сумська область
Щойно Ромни замітає снігом, автомобілістам важко розрізнити позначені на проїзній частині пішохідні переходи. Орієнтуватися можна тільки за дорожніми знаками. На жаль, їх немає на одному з наймасовіших переходів – навпроти міського Будинку культури. 

Правила дорожнього руху не вимагають обов’язкового встановлення знака «Пішохідний перехід» поряд із «зеброю». Однак проблема щозими викликає нарікання і пішоходів, і водіїв. Непорозуміння інколи завершуються словесними перепалками між учасниками дорожнього руху. На щастя, сер­йозніших інцидентів на дорозі біля МБК останнім часом не відбувалося, але редакція нашої газети звернула увагу начальника головного управління міського господарства М.Г. Кочерги на це ризиковане неподобство. Натомість він запевнив, що навесні небезпечну ділянку обладнають додатковими знаками.

Загалом у Ромнах замінять або встановлять 142 дорожніх знаки, що вже замовлені від­по­відним чином, – обіцяють комунальники. У будь-якому разі будьте винятково обережні на дорогах, особливо – на пішо­хідних переходах.

Денис

МЯГКОВИЧ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

37
37