Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини вітали патріарха громадою
вітали патріарха громадою
Вісті Роменщини
Четвер, 27 січня 2011, 23:31      Ромни, Сумська область

20 січня відзначив свій сотий  день  народження житель с. Бобрик Григорій Борисович Борисенко. Ювіляра віншували представники районної і місцевої влади, рідні та односельці.

Заступник голови райдерж­адміністрації Василь Ремінець передав Григорію Борисовичу вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича. Від імені керівництва району побажав міцного здоров’я, гарного настрою й оптимізму, любові й уваги з боку рідних. До поздоровлення приєдналися начальники управлінь праці та соціального захисту населення РДА Олександр Даценко, ПФУ в Роменському районі Тетяна Кривогуз, голова ра­йонної організації ветеранів Надія Карпенко, сільський голова Леонід Даниленко та інші.

Не забула про свого колишнього працівника і адміністрація Лохвицького цукрового заводу. Адже Григорій Борисенко з грудня 1945 року до вересня 1974-го працював на підприємстві. Роман Домбровський, директор Червонозаводської філії ПрАТ "Райз-Максимко" (Лохвицький цукровий завод) та Олександр Іващенко, директор Роменської філії, вручили імениннику телевізор.

Вітала патріарха й числення родина: разом з дружиною, котра нині вже відійшла у вічність, виростили трьох синів і двох доньок. Радують старенького п’ятеро онуків і десятеро правнуків.

Іменинник розчулено дякував за численні поздоровлення, а під час виступу хору Бобрицького будинку культури й сам виконав кілька народних пісень, викликавши захоплені оплески всіх присутніх на святі.

Павло КЛЮЧНИК.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

3
3