Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини У виконкомі міської ради
У виконкомі міської ради
Вісті Роменщини
П'ятниця, 17 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини, яке провів заступник міського голови В.Г. Дудко, розглянуто планові питання та з вернення громадян, доручено службі у справах дітей підготувати проект рішення виконкому з розглянутих питань.

Відбулося засідання комісії з дослідження житлових умов громадян та отримання державних, соці­альних допомог і пільг, яке провів заступник міського голови О.Ф. Яковенко. Розглянуто 65 справ на призначення субсидій, по одному зверненню відмовлено.

На засіданні комісії з питань погашення податкового боргу за участю секретаря міської ради М.С. Цецюра, заступників міського голови обговорено питання знаходження шляхів наповнення міського бюджету. Зокрема,  було заслухано пояснення суб’єктів господарювання стосовно погашення заборгованості з орендної плати. Комісія проаналізувала стан надходжень до бюджету та можливі резерви його наповнення. Наступне засідання  відбудеться 15 грудня.

Заступник міського голови А.Г. Жарий провів нараду з працівниками головного управління міського господарства, на якій окреслив плани і перспективи роботи нової команди, напрямки роботи у сфері покращення вуличного освітлення, ремонту доріг, санітарної очистки, водопостачання та водовідведення тощо.

Прийоми громадян провели заступники міського голови О.Ф. Яковенко, В.Г. Дудко, А.Г. Жарий. Розглядалися спірні земельні питання, ремонту даху та інші.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, планування та кадрового

забезпечення міськвиконкому
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Ярмарок
Ярмарок