Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Шлях довжиною в тридцять років
Шлях довжиною в тридцять років
Вісті Роменщини
Вівторок, 18 травня 2010, 08:14      Ромни, Сумська область

Протягом тридцяти років працює у дорожній галузі "травнева" ювілярка Валентина Миколаївна Бурнос.

 

Закінчивши у 1975 році Роменський індустріальний техні­кум, вона розпочала свій трудовий шлях лаборантом Роменської районної шляхової ремонтно-будівельної дільниці. Зарекомендувала себе як відповідальний працівник, і вже через рік стала техніком-геоде­зис­том. Обіймала цю посаду до 1983 року. З 1987 року працює інженером з організації та нормування праці філії "Роменський райавтодор" ДП "Сумський облавтодор". У 2005 вона очолила профспілковий комітет первинної профспілкової ор­ганізації райавтодору, є членом об'єднаної профспілки дорожників області.

Валентина Миколаївна заслужено користується повагою у колективі, до неї завжди можна звернутися за порадою, по допомогу. Її вирізняють здібності вмілого ор­ганізатора, справедливе ставлення до кожного працівника, активна участь у діяльності профспілки. Працює із задоволенням та натхненням, а тому неодноразово нагоро­джувалася грамотами, отримувала подяки. Поважають і шанують В.М. Бурнос колеги та керівництво за доброзичливість, порядність, вимогливість і відповідальність.

Валентина Бурнос - щаслива дружина, любляча мама і бабуся. Разом з турботливим чоловіком Володимиром Петровичем виховали двох до­ньок, бавлять трьох онуків. Друзі та близькі знають її як чудову господиню, у неї вдома завжди затишно, багато квітів і смачних страв.

Щиро вітаємо Вас, шановна Валентино Миколаївно, з 55-річчям. Зичимо доброго здоров'я, поваги колег, турботи близьких, приємних і незабутніх моментів у житті. Нехай у Ваших очах ніколи не згасають радість і любов, а світ навколо сповнюють чарівні мелодії щастя.

З повагою колектив

філії "Роменський райавтодор".

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Церква
Церква