Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Обмежено рух транспорту
Обмежено рух транспорту
Вісті Роменщини
Середа, 10 березня 2010, 10:24      Ромни, Сумська область

У зв'язку з підвищенням температури повітря, що викликає відтавання земляного полотна і руйнування покриття автодоріг у районі, для призупинення подальшої руйнації, 

керуючись Законом України "Про дорожній рух" та постановами Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 року № 198 "Про затвер­дження єдиних правил ремонту і утримання автодоріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони" і від 14 квітня 1997 року № 341 "Про Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ", на виконання розпорядження голови обл­держадміністрації від 26.02. 2010 року "Про збереження автомобільних доріг загального користування місцевого значення в області у весняний період 2010 року", з метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнування та деформації при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтавання ґрунтів голова райдержадміністрації П.М. Кривогуз підписав розпорядження від 2.03.2010 року № 112 "Про обмеження руху транспортних засобів у районі". У ньому, зокрема, зазначено:

1. Філії "Роменський райавтодор" ДП "Сумський облавтодор" (Туник І.О.) ввести з 9 березня по 15 квітня 2010 року заборону руху транспортних засобів повною загальною масою більше 6 тонн на таких автодорогах: Андріяшівка-Василівка-Андріївка-Русанівка, Бобрик-Попівщина-Саханське, Попівка-Анастасівка-Попівщина, Ромни-Коржі-Ярмолинці-Глинськ-Андрі­яшівка, Гудими - вихід на автодорогу Ромни-Пирятин, Чеберяки-Дубина-Локня - вихід на автодорогу Ромни-Прилуки, Ромни-Великі Бубни-Посад-Матлахове, Дзер­калька-Рогинці - вихід на автодорогу Ромни-Великі Бубни, Горове-Калинівка - вихід на автодорогу Ромни-Конотоп, Великі Бубни-Заїзд-Ведмеже-Галка, Бесса­раб­ка-Басівка - вихід на автодорогу Ромни-Конотоп.

1.1. Встановити необхідні дорожні знаки, що обмежують рух транспорту.

1.2. У невідкладних випадках надавати платний дозвіл проїзду транспорту.

2. Відділенню ДАІ з обслуговування м. Ромни, Роменського району та автомобільної технічної інспекції (підпорядкованого УДАІ) ГУМВС України в Сумській області (Щербина А.М.) встановити посилений контроль за рухом транспортних засобів.

4. Розпорядження голови райдержадміністрації від 9.02. 2009 р. № 78 "Про обмеження ру­ху транспортних засобів у ра­йо­ні" вважати таким, що втратило чинність.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на першого заступника голови райдержадміністрації Білоху В.О.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Юні художниці
Юні художниці