Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Затримано наркокур'єрів
Затримано наркокур'єрів
Вісті Роменщини
Вівторок, 09 лютого 2010, 08:50      Ромни, Сумська область

За матеріалами управління Служби безпеки України в Сумській області притягнуто до кримінальної відповідальності чотирьох учасників міжнародного каналу контрабандного переміщення наркотичних засобів на територію України.

 

Під час проведення СБУ спецоперації з протидії наркотрафіку двоє громадян України та двоє громадян Литви затримані під час транспортування територією нашої держави ввезених контрабандним шляхом наркотичних речовин. Пакунки з наркотиками виявили в спеціально обладнаній схованці легкового автомобіля, що належав громадянину Литви і, як з'ясувалося, неодноразово використовувався злочинцями для контрабандного ввезення та переміщення наркотичних засобів територією України.

 

Вага кокаїну у вилученій речовині склала майже 500 г, а амфетаміну - близько 1 кг 200 г. За оцінками фахівців, вартість такого наркотичного "вантажу" на "чорному ринку" сягає понад 1,5 млн. грн.

 

Стосовно організатора наркотрафіку та кур'єрів слідчим підрозділом СБУ порушено кримінальну справу, за результатами судового розгляду якої наркоділкам призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком  від 3 до 9,5 року. Згідно з вироком, вилучені наркотична та психотропна речовини будуть знищені у встановленому законом порядку.

 

Прес-група УСБУ в Сумській області.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка