Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Опівнічний хуліган
Опівнічний хуліган
Вісті Роменщини
Четвер, 28 січня 2010, 15:48      Ромни, Сумська область

Відродження українських традицій, на жаль, навіть для незаангажованого молодого поколін­ня інколи чомусь перетворюється у релігійні свята на п'яний дебош. Так, різдвяний уїк-енд для роменця 1986 р.н. став приводом добре погуляти з друзями в одному із сіл Роменського району.

 

З п'яного лепету "співбутильників" міський гість нібито дізнався, що одна з місцевих мешканок залюбки приймає нічних гостей, і вирішив навідатися до путани. З ним почвалав і товариш. У пошуках кубла розпусти близько опівночі роменець ломився в домівку жительки села 1976 р.н., нецензурно погрожував їй та її доньці-школярці, навіть вибив вікно, неабияк перелякавши їх. Товариш, напевно, вирішивши влаштувати собі виставу, спокійно спостерігав за діями дебошира. Баламут, у свою чергу, все-таки зрозумів, що помилився... й за півгодини вимагав інтимних послуг уже біля сусіднього будинку, де взагалі мешкає чоловік 1977 р.н. І тут - розбите скло, погрози.

 

Нічні пригоди для молодого чоловіка й батька завершаться не тільки сімейними негараздами. Йому, безперечно, "світить" ще й умовний термін покарання. Що ж, знущання над традиціями пращурів обертається ще й не таким лихом.

 

Наталія ВОЙТЕНКО,

помічник начальника Роменського МВ ГУМВС України в Сумській області.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Виконком
Виконком