Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Зірки та кандидати в Президенти
Зірки та кандидати в Президенти
Вісті Роменщини
Середа, 06 січня 2010, 14:42      Ромни, Сумська область

Серед кандидатів на посаду Президента під патронатом Бика перебуває Юлія Тимошенко. Вона прийшла до влади в період, коли Юпітер увійшов у знак Козерога і ризик приніс успіх.

 

А от у рік Тигра зорі не радять їй ув'язуватися в будь-які авантюри, особливо коли  там задіяні великі гроші. В першій половині січня 2010 року у співробітництві з нею можуть бути зацікавлені люди з чорними думками. В кінці грудня ретроградний Меркурій та "новорічне" сонячне затемнення сплутають їй усі карти. Як підказують зірки, вже під кінець 2009 року весь свій ресурс Юлія Володимирівна вичерпає. Юпітер, що веде її по життю, у січні 2010 року увійде в знак Риб, тож на момент виборів шанси перемогти в президентській гонці різко зменшаться.

 

Символом старого, такого що відходить, є й Віктор Янукович та Петро Симоненко. З точки зору астрології, їх шанси тануть, немов сніг навесні.

 

Що шкодить Віктору Януковичу, чому перемога вкотре вислизає з рук в останній момент? Сатурн знаходиться в Овні. Це дуже ослаблює його вплив і дозволяє іншим жорстко контролювати Віктора Федоровича, провокує втрату індивідуальності. Йому заважають люди з оточення, які дають неправильні поради. Отже, він вкотре буде поряд з перемогою, яка в черговий раз обійде його стороною.

 

Арсеній Яценюк - справжній улюбленець зірок: 2009 рік для нього був загалом позитивний. Меркурій у нього в Близнятах, тобто у власному домі, Місяць - у знаку Рака, теж у власному домі. Отже, весь свій розум, всі помисли він має дарувати народу. Це ще й підсилюється тим, що Меркурій у цього молодого політика в Тельці (символ України й знак родючості, статку). На жаль, негармонійний Сатурн (знак влади) у знаку Рака, де він перебуває разом із Марсом (бійцівські якості, мілітаризм), що пригнічує його. Рекламна кампанія підтвердила, що вплив Марсу був не в міру сильним. У кінці 2009 року це обов'язково призведе до фатальної помилки. А помилок передвиборні кампанії не пробачають.

 

У Віктора Ющенка Юпітер знаходиться у знаку Рака, саме це й привело його у свій час на посаду Президента. Але Місяць (душа) - в Скорпіоні, тобто в опозиції до Тельця (знака України), це дуже складна ситуація - його душа  неадекватно сприймає життя народу. Рятує  тригон: Меркурій (у Водолії, знак  В. Ющенка) - Юпітер (у Раці) - Місяць (у Скорпіоні). Цей  щасливий, гармонійний аспект свідчить про те, що розумом нині діючий Президент намагається осягнути всі проблеми, що виникають у державі. Але… Наприкінці грудня відбудеться подія, що поставить хрест на шансах діючого Президента.

 

Сергій Тігіпко має шанс добре попрацювати на свій імідж - Юпітер та Сатурн в його гороскопі знаходяться в Козерозі, Венера, Місяць та Марс - у гармонійному тригоні, сильна позиція Меркурія (інтелект, комунікації). Але справжній успіх прийде до нього пізніше.

 

Володимир Литвин має чи не найсприятливіший гороскоп. Він протягом кількох місяців зробить неможливе і не раз здивує нас. Пресинг, який він нині переживає, мав на меті змусити Володимира Михайловича збавити темп, згорнути виборчу кампанію. Та він викличе у досвідченого політика такий інтелектуальний кураж, він знайде такі аргументи і так елегантно їх використає, що це викличе симпатії тисяч людей. Його Меркурій - в Овні, Марс - у Рибах, Венера - у Леві. Така комбінація дарує харизму на підґрунті "бійцівського" інтелекту, це "людина для людей", здатна на самопожертву заради високої мети. Зорі допомагають йому, як нікому іншому з кандидатів.

 

Тетяна ГЛОБА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Райвиконком
Райвиконком