Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Погляд Виступали начальники
Виступали начальники
Погляд
Понеділок, 30 травня 2011, 10:15      Ромни, Сумська область

У вівторок на апаратній нараді поговорили про заходи щодо виконання положень Європейської національної хартії. Заступник міського голови з питань економіки, фінансів і соціальних питань Олександр Яковенко доповів, що у рамках виконання положень Хартії районна лікарня та психлікарня проводять заходи по запобіганню наркоманії, зокрема, бесіди, консультації.

 До послуг усіх бажаючих працює кабінет довіри, куди теж можна звернутися із питань залежності від наркотиків. Санстанція проводить аналізи по забезпеченню санітарного благополуччя міста, особливу увагу приділяють профілактиці туберкульозу та ВІЛ-інфекції. Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді теж проводить активну діяльність: розмістив інформацію про свої послуги на сайті міста та у каталозі послуг. Також вони формують банк даних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Начальник Управління пенсійного фонду Алла Біленко розповіла про те, що понад 70% наших пенсіонерів (загалом їх у місті близько 14 500 осіб) отримує пенсію розміром менше 1000 грн. Зараз широко обговорюються зміни до пенсійного законодавства. Алла Григорівна  прояснила, що збільшення пенсійного віку буде, але його розтягнуть на 15 років. Жінки можуть іти раніше на пенсію, однак при цьому вони втрачатимуть частину страхового стажу.

Начальник КП «Ромникомунтепло» Георгій Кунцевич доповів, що обсяг боргу за газ зменшився на 2 млн. грн.

Михайло Кочерга, начальник ГУМГ, акцентував увагу та тому, що життя у Ромнах після приїзду делегації від Євросоюзу не закінчується, тому попросив стежити всі установи за порядком на своїх територіях. 300 тисяч гривень було виділено на проведення ямкового ремонту доріг. Але це фактично є краплею в морі, оскільки розрахункова потреба складає більше 2 млн. грн.

Ще один начальник – Ніна Панченко – начальник відділу у справах неповнолітніх приголомшила всіх звісткою. У понеділок до відділку міліції привели хлопчика 3-х років у брудному одязі. Дитина не могла назвати ні своє ім’я, ні місце проживання, ні хто його батьки. Станом на вівторок до міліції так  ніхто і не звернувся із заявою про зникнення малолітньої дитини, зі своїх підопічних родин Ніна Василівна теж не відшукала тих, у кого б могла зникнути дитина. Поки що малюка помістили у дитяче відділення, а пошуки батьків тривають. Пані Панченко звернулася до всіх присутніх із проханням допомогти у вирішенні такої проблеми.

 

Тетяна Івасин

 

Погода. Ромни

Календар