Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Погляд Вибір найкращого учня
Вибір найкращого учня
Погляд
Четвер, 05 травня 2011, 20:38      Ромни, Сумська область

Як і кожного року, цієї весни пройшов черговий конкурс «Учень року-2011», де змагалися у своїх здібностях представники всіх шкіл міста.

Треба відзначити, що чи не вперше на загальноміському рівні досить достойно була представлена школа І-ІІ ступенів № 6 учнем 9 класу Ігорем Малишем, який запам’ятався найоригінальнішим представленням. Крім нього до фіналу пройшли танцівниця із ЗОШ №5 Катерина Баклан, мандрівниця по закордонним країнам Анастасія Василенко із школи №7, Інна Павленко (школа №10), котра показала свої вокальні здібності та обдарована художниця із СЗОШ № 2 Лідія Ткаченко. У перервах між їхніми презентаціями виступали співочі і танцювальні таланти нашого міста.

Загальне гарне враження від учасників доповнювалося тим, що усім дітям вистачає часу на найрізноманітніші захоплення, при чому свої хобі вони поєднують із гарним навчанням у школі. У підсумку перемогла Лідія із школи №2, за що їй та іншим учасникам фіналу були вручені грамоти та грошові премії. Учням зі шкіл, котрі не потрапили до заключного етапу, від спонсора ТОВ «Роменський завод продтоварів» подарували солодкі призи.

 

Тетяна Івасин

 

Погода. Ромни

Календар