Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Зустріч перших із першими
Зустріч перших із першими
Новини міста
Четвер, 23 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

Минулого тижня пройшла зустріч керівників підприємств міста із міським керівництвом.

Мер Микола Калашник обурився, що замість багатьох перших осіб установ на зустріч прийшли їх «зами», хоча вони навіть не попередили про свою відсутність. І надихнув на плідну співпрацю словами про те, що лад у місті можна навести лише спільними зусиллями.

Серед оприлюдненої на нараді інформації хотілося б виділити суперечливе твердження щодо того, що перевірки підприємств були обмежені на державному рівні, однак «на вимогу правоохоронних органів перевірки все одно проводяться». То навіщо їх взагалі обмежували, якщо законом так легко можна знехтувати?

Також зазначали про важливість дотримання правил техніки безпеки на виробництві і відмічали ті установи, де дана робота проводиться на найвищому рівні. Заступник міського голови з питань економічного розвитку Олександр Яковенко зазначив, що на ряді підприємств працівникам виплачується зарплата, менша за мінімальну, зокрема на ПП Будрезерв та Спецкомплект. Іще одним кричущим порушенням багатьох як державних, так і приватних підприємств є несплата за землю, якою вони користуються. Як зазначив секретар міської ради Микола Цецюр, «земля є одним із джерел доходів до бюджету. Давайте платити за неї, щоб були гроші на медичні чи освітянські потреби».

Микола Кирилович на завершення привітав присутніх із наступаючим святом Нового року і пообіцяв враховувати пропозиції, котрі стосуватимуться створення нових робочих місць для наших мешканців.

Тетяна Івасин

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Дівчинка-гопнік
Дівчинка-гопнік