Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Як пройшли «Канікули»
Як пройшли «Канікули»
Новини міста
Четвер, 04 листопада 2010, 21:42      Ромни, Сумська область

З 23 по 31 жовтня у Ромнах та районі проводилася операція «Канікули». В ході відпрацювання здійснювався огляд місць масового скупчення молоді: розважальні заклади, сільські клуби, магазини тощо. Спільно з адміністраціями навчальних закладів міста та району велася робота по виявленню батьків, які не виконують обов’язків по вихованню підростаючого покоління.

Було складено 6 адміністративних протоколів по виявленню  фактів тютюнопаління в громадських місцях та 1 факт розпиття спиртних напоїв неповнолітніми. Беручи до уваги такі результати роботи, можна просто-таки гордитися, яка у нас свідома молодь, котра у громадських місцях практично взірцево дотримується законів, пам’ятає про заборони, а кишенькові гроші використовує лише на цукерки.

Відпрацьовувалися авто- та залізничні вокзали з метою виявлення бездоглядних дітей та підлітків, які займаються проституцією, перебувають у розшуку або займаються бродяжництвом.

Розкрито один злочин за статтею 156-1 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). При чому, злочин скоював родич потерпілої дівчинки. Наразі ведеться слідство.

Тетяна Івасин
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

41
41