Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Аби запобігти лиху
Новини міста
Неділя, 24 жовтня 2010, 20:08      Ромни, Сумська область

Начальник Роменського ВДАІ Анатолій Щербина зібрав місцевих перевізниківНещодавня страшна аварія на переїзді у Марганці Дніпропетровської області сколихнула всю Україну. Тому найближчим часом всі будуть звертати посилену увагу на стан громадського транспорту та залізничних переїздів.

, аби в черговий раз наголосити на важливості дотримання правил дорожнього руху. «Аварія у Марганці – найбільша з часу незалежності України, - зазначив Анатолій Миколайович. – Раніше сумне лідерство утримувало наше місто, коли поблизу Житнього автобус потрапив під колеса потягу. У зв’язку з цими подіями надійшла вказівка міністерства про проведення комплексу заходів під умовною назвою «Перевізник». В першу чергу, будемо звертати увагу на понаднормову кількість пасажирів у громадському транспорті. Адже і в тому злощасному автобусі у Марганці кількість пасажирів значно перевищувала норму. Також будемо перевіряти технічний стан автобусів, наявність всіх необхідних документів, ліцензій тощо. Від перевізників вимагається приведення наявного у них транспорту до належного стану. Про результати перевірки ми повідомлятимемо у правоохоронні органи. Крім того, проведемо огляд переїздів. Головна вимога – наявність шлагбауму, котрий перекривав би всю ширину проїжджої частини».

Анатолій Щербина відзначив те, що за цей рік зросла кількість аварій з вини та за участю водіїв автобусів. У нашому місті вже було зафіксовано два випадки, коли водії після своєї зміни у нетверезому стані відганяли автобуси на місця стоянки. Наголосив пан Щербина і на тому, що під час перевірок звертатимуть увагу навіть на зовнішній вигляд водіїв, адже, як відомо, зустрічають саме по одежці.

-         Було б добре, щоб всі автобуси стояли в одному місці. Але це питання потрібно вирішувати і нам з вами, і владі, – сказав Анатолій Миколайович.

Від перевізників поступила пропозиція, що таку стоянку для автобусів можна було б обладнати  на території колишнього заводу Поліграфмаш – місця там достатньо.

 

Іванна Соловей

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

28
28