Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Хочу в тюрму
Новини міста
Четвер, 22 липня 2010, 14:44      Ромни, Сумська область

Вже доведеною істиною є те, що той, хто «відмотав» строк за гратами, рідко починає вести праведне і правильне життя. Раз відчувши заманливий запах легких грошей, людину не відпускає почуття, що цього разу вже не спіймають.

Незважаючи на свій доволі молодий вік, Петро вже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі. Останнього разу він звільнився звідти 3 місяці тому за розбійний напад. За час його «ходки» сестра, з якою він мешкав у Калинівці, спилася, почала виносити речі із хати, аби було за що похмелитися. Брат вирішив їй допомогти – пішов у Ромни, щоб підзаробити грошенят на пустих пляшках. Дорогою додому поблизу городів біля Житнього він помітив велосипед. Він належав 71-річному дідусеві, який в цей час обробляв свою ділянку. Петро вирішив не просто забрати транспортний засіб, а ще  й проявити фантазію. Щоправда, з цим у нього явно є проблеми. Він став чекати дідуся, щоб торохнути того по голові палицею. Коли власник велосипеда закінчив свої дачні справи і почав збиратися додому, то помітив появу своєрідної засідки із гілок та плівки. В цей момент Петро  і заподіяв старенькому сильний удар по голові. Однак пенсіонер виявився не боязким, почав відбиватися, через що горе-нападнику самому довелося тікати від своєї жертви. Таким способом злочинець отримав велосипед.

Через кілька днів на вул. Конотопській (знову ж біля городів) він побачив ВАЗ 21099 із залишеними ключами, то збагнув, що 4 колеса замість двох – це саме те, що йому потрібно. Щоправда, тут із Петром стався черговий конфуз. Машина заглухла, проїхавши 30 м. Тут його і затримали власники автомобіля, який так і не потрапив до чужих рук.

Під час оперативно-розшукових заходів вдалося встановити і ще один кримінальний епізод із біографії нашого невезучого антигероя. Він заліз у нежилий будинок у Калинівці, звідки викрав інструменти для будівництва. Підозра одразу впала на нього, бо Петро мешкав по сусідству з обікраденою садибою. Ну, найближчим часом йому інструменти для будівництва точно не знадобляться. Наразі він поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Порушена кримінальна справа по трьом статтям: крадіжка, поєднана з проникненням у житло (ст. 185 ч. 3), грабіж,  поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого (ст. 186 ч. 2) та ст. 289 – Незаконне заволодіння транспортним засобом.

Тетяна Івасин за інформацією Наталії Войтенко, помічника начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Роменського МВ

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

29
29