Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Новини міста Куди поділось молоко?
Куди поділось молоко?
Новини міста
Неділя, 11 квітня 2010, 18:16      Ромни, Сумська область

куди поділося молоко?Нещодавно я прийшла в магазин за молоком. Але на вітрині продукції Роменського молочного комбінату не було. На моє запитання – коли його привезуть – продавщиця зізналася, що більше завод не випускатиме молока. Моя журналістська цікавість підштовхнула мене до того, аби розібратися в даному питанні.

Я подзвонила до приймальної молочного комбінату (зараз офіційно він називається Приватне підприємство «Рось»). Спочатку жіночий голос мені відповів, що керівника немає на місці  і можливо буде після обіду. Після обіду мені сказали, що він у Сумах. Наступного дня терпець у того ж самого голосу на іншому кінці дроту чомусь урвався і на моє прохання прояснити дану ситуацію та розповісти, що ж з підприємством буде далі, жінка російською мовою відповіла: «Девушка, я не думаю, что мы должны давать комментарий по этому вопросу».

На жаль, почути думку Володимира Дмитровича Пляцука (керівника Роменського комбінату) мені так і не вдалося.

Цікаво було б знати і те, що тепер очікує як на саме підприємство, так і на його працівників. Раніше молочний комбінат славився випуском всього спектру молочної продукції. Та й якість товарів була дуже гарною. А що ж буде тепер?

Поки що на прилавках – молочні товари із інших міст, приводу для позитиву – мало, а запитань без відповідей – багато.

Ольга Калиновська

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9
9