Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Флагман виробництва
Вісті Роменщини
Вівторок, 11 серпня 2015, 00:00      Ромни, Сумська область
Продукція ТОВ «Таланпром» давно не потребує реклами. Зараз підприємство переважно виконує замовлення Міноборони, забезпечуючи наших воїнів на сході якісним взуттям, виготовленим за новітніми технологіями. Також постачають товари до ряду європейських країн.

За словами директора підприємства Юрія Бабія, колектив відзначається стабільністю й відповідальним ставленням до своїх обов’язків. Порівняно з минулим роком збільшилися обсяги виробництва й кількість робочих місць. Взуття роменського гіганта не має аналогів в Україні. Тут дотримуються європейських стандартів, тому й попит стабільно високий.

Олег Шульга працює водієм більше 10 років. Каже, що робота йому до вподоби. До того ж, тут стабільна заробітна плата. В нинішніх умовах це чи не найголовніший критерій, за яким визначається престижність установи або фірми. Керівництво дбає про підлеглих. Наприклад, мешканців інших населених пунктів привозять автобусами.

Між іншим, підприємство ще потребує фахівців, зокрема швачок. Виробництво працює цілодобово, у чотири зміни, аби задовольнити попит клієнтів.

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop69
konotop69