Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс “Діалог з країною” продовжується
“Діалог з країною” продовжується
Тандем-пресс
Неділя, 18 серпня 2013, 17:06      Ромни, Сумська область
5 серпня в приміщенні Роменської районної державної адміністрації відбувся відео селекторій прес-конференції заступника голови-керівника апарату Сумської обласної державної адміністрації Цупра Олександра щодо виконання в регіонах завдань та доручень Президента України стосовно вирішення питань громадян, що звернулися до Глави Держави у рамках проекту “Діалог з країною”
Як зазначив у своєму виступі Олександр Миколайович: “Турбота про кожного громадянина — головна мета Програми Президента України Віктора Януковича “Україна для людей” і ми послідовно виконуємо її”.
Тож в рамках телевізійного проекту “Діалог з країною”, що проходив з 1 по 22 лютого до Сумської обласної державної адміністрації за цей час надійшло 75 звернень громадян. З них повністю вирішено 43, по 27 надано роз'яснення, 5 залишаються на контролі до остаточного вирішення. Також працювала телефонна “гаряча лінія” Урядового контактного центру, до якої надійшло 21162 дзвінка. З них 12 167 звернень було надіслано на розгяд органам влади, на 4271 звернень громадяни отримали консультації безпосередньо від фахівців Урядового контактного центру.
Як зазначив керівник апарату найбільше громадян хвилюють питання соціального захисту - 20 звернень (27%); житлово-комунального господарства – 15 (20%); благоустрою, будівництва та ремонту доріг – 6 (8%); охорони здоров’я – 5 (7%). Також надходили питання щодо житлової та аграрної політики, освіти і науки, культури та транспорту. Але жодне звернення не залишається поза увагою і перебуває на постійному контролі губернатора Сумщини Юрія Павловича Чмиря та особистому контролі Президента України та є першочерговими до виконання місцевими органами влади.
Найчастіше до Глави Держави зверталися жителі міст Суми, Ромни, Конотоп, Охтирки, Бурині та Ямпіля. За цей час роботи зроблено чимало. Так у м. Суми по вул. Черепіна виконані ремонтні роботи, проведено ямковий ремонт у Конотопі, зроблено безкоштовну операцію трирічному хлопчику з міста Ромни, жителю с. Сміле у повному обсязі виплачено кошти за оренду земельного паю ТОВ “Дружба Нова” та багато іншого.
Також Олександр  Цупро навів декілька прикладів винесення доган і навіть звільнень тих чиновників, котрі надавали недостовірні відповіді громадянам.
Наразі проект завершився, але це не означає, що гарача лінія закрита, або не прийматимуться звернення громадян. Сумська ОДА й надалі буде працювати поза проектом допомагаючи громадянам Сумщини у вирішенні болючих питань.

Анна Марченко



 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Міст через Сулу
Міст через Сулу