Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Післяноворічний антураж
Післяноворічний антураж
Тандем-пресс
Четвер, 31 січня 2013, 21:05      Ромни, Сумська область
Післяноворічний антуражЯлинковий бум, так можна назвати нинішню обстановку в місті Ромни. По закінченню новорічних свят майданчики для сміття перетворились на лісові хащі. Щодня висота купки сягає “више криші” гаражів та сміттєвих контейнерів. 
Власники гаражів побоюються, що не дай Бог, комусь заманеться підкурити біля хвойних красунь, і ось тут буде велике лихо.
Хто ж повинен займатится вивезенням ялинок? За відповіддю редакція газети подалась до ТОВ ПМК-Ресурс.
Директор підприємства Кривогуз Тетяна Василівна, повідомила, що взагалі-то вивезенням гілок, ялинок підприємство не повинно займатися. “Дана послуга не прописана у договорі, й не закладена до тарифу. І підприємство немає відповідного автомобіля, на котрий можна було б загрузити ялинки”, - говорить Тетяна Василівна.
Складається таке враження, що Новий рік відбувається саме цього року, і ялинки викидають на сміттєві майданчики  вперше.
За проханням міського голови, котрий днями запрошував директора підприємства до міськвиконкому, ялинки почнуть вивозитись у кінці місяця. Для цього буде арендовано транспортний засіб (трактор), у який працівники ПМК-Ресурс матимуть змогу загрузити  ялинки.
Тому, наразі, населенню міста потрібно перечекати, коли буде орендовано відповідний автомобільний транспорт і “розгребе” лісовий завал, або, як вихід - продовжити Новий Рік у себе вдома.

Анна Марченко
 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop21
konotop21